19 / 04 / 2024

ayna camı tamiri

ayna camı tamiri

Yapılarda genellikle dekoratif olarak kullanılan ayna camı nedir? Detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Biha Ayna Cam Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Biha Ayna Cam Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Karaman tarafından kuruldu. 

Berdan Cam, üretim kapasitesini 4 katına çıkardı!

Dekoratif cam, ısı cam, ayna kumlama, vitray, cam ve ayna, hazır mutfak, plastik ve kapı üretimi yapan Berdan Cam, 6 milyon TL'lik yatırımla kurduğu yeni tesisinde üretim kapasitesini 4 katına çıkardı.

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi açıldı!

Özen Cam Geri Dönüşüm Kazanım Ve İnşaat Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece Şubesi 5 milyon TL sermaye ile 22 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de açıldı.

Kocaeli Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk ihalesi!

Adnan Menderes, Mimar Sinan ve Turgut Özal köprülerinde cam korkuluk yapılması için ihale yapıldı. İhaleye Uğur-Tem İnşaat tek başına katıldı

Trakya Cam Intersolar 2015 Fuarı’nda!

Şişecam Topluluğu şirketlerinden düzcam alanında faaliyet gösteren Trakya Cam Sanayii A.Ş., 10-12 Haziran 2015 tarihleri arasında Almanya’nın Münih kentinde düzenlenen Intersolar 2015 Fuarı’nda ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Ulubey kanyonlarında cam seyir terası açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey kanyonlarında ziyaretçilerin kanyonu izlemesi için yapılan cam teras törenle hizmete açıldı.

Ulubey Kanyonları'nda Cam Teras açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'nda ziyaretçilerin kanyonu izlemesini sağlayacak, Cam Teras açıldı. Uşak Valisi Yavuz, asansör projesini de hayata geçireceklerini söyledi.

Trakya Cam Yılın Cephe Malzemesi ödülü aldı!

Türkiye’nin lider düzcam üreticisi Trakya Cam, bu yıl dördüncüsü düzenlenen ‘2014 Çatı ve Cephe Malzemeleri Ödülleri’nde ‘Isıcam Sinerji T’ ürünüyle ‘Yılın Cephe Malzemesi’ ödülüne layık görüldü.

Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?

Dairenizde cam boyutlarının yetersiz olduğunu düşündüğünüzü ve camı genişletmek istediğinizi farz edelim. Bu durumda "Dairenin camını büyütmek istiyorum ne yapmalıyım?" diyorsanız, işte yanıtı..

Esas Holding Çinli otomotiv camı üreticisine ortak oldu!

ESAS Holding faaliyet alanlarına bir yenisini daha ekleyerek; Çin’in, dünyanın 2’nci otomotiv cam üreticisi Fuyao Glass Industry Group Co. LTD.’nin (FUYAO) Hong Kong Borsası’na ilk yatırımını gerçekleştirdi.

Tepe İnşaat'tan Türkmenistan'a cam fabrikası!

Türkmenistan'da tarım ve inşaat malzemeleri üretim sanayisinde fabrikalar kuran Tepe Türkmen, Türkmenistan'da cam ve cam ürünleri fabrikası için çalışmalarını sürdürüyor...

Riva’ya Cam Sanat Merkezi kuruluyor!

“Riva Cam Sanatı ile Buluşuyor” Projesi’yle kurulacak olan Cam Sanat Merkezi’yle ilgili genel kurula bilgi veren Beykoz Belediyesi Başkan Yardımcısı Muharrem Kaşıtoğlu merkezde eğitim, satış ve tanıtım çalışmaları yapılacağını söyledi.

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ASM Cam Sistemleri Mobilya İnşaat Otomotiv Kuyumculuk Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 4 Mart 2015'te, 100 bin TL sermaye bedeli ile Sancaktepe'de, Ayhan Ayaz Müdürlüğü'nde kuruldu.

ayna camı tamiri Haberi

ayna camı tamiri

Ayna camı nedir?

Ayna camı nedir sorusunu yanıtlamadan önce ayna ve cam hakkında kısa bilgiler vermek doğru olacaktır.


*Ayna; Işığı yansıtan, varlıkların görüntüsünü veren, cilalı ve sırlı camdır. 


*Cam; Soda veya potas katılmış silisli kumun ateşte eritilmesiyle yapılan sert, saydam ve çabuk kırılır cisimdir.


*Ayna camı..

Ayna camı, haddelenip her iki yüzü de perdahlanarak çok düzgün birer yüzey haline getirilmiş, saydamlığı ve yansıtması her noktasında aynı olan camdır.


Genellikle 20 metrekareye kadar olan levhalar halinde bulunur. Ayna camı; vitrinlerde, masa üstlerinde ayna yapımında kullanılıyor.



Işıl Seren...