29 / 03 / 2024

Ayna Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yerlikaya

Ayna Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yerlikaya

AYNA YAPI Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yerlikaya, önümüzdeki dönemde Bolu’nun değişim ve dönüşümün simgesi olacağını belirterek, “Türkiye dönüşürken, Bolu bu dönüşüme en fazla ayak uyduran illerden biri olacak” dedi

Bolu konutta yabancının gözdesi haline gelecek!

Ayna Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yerlikaya Mütekabiliyet Yasası’nın değişmesinden sonra Bolu’nun yabancılar için de cazibe merkezi haline geleceğini söyledi

Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı açıkladı! İnşaat sektörü ikinci yarıdan ümitli...

Türk inşaat sektörünün 2023'te yoğun bir mücadele içinde geçtiğinin altını çizen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım, marka proje üreticilerin her şeye rağmen ayakta kaldığını ve her zorluktan ders alarak daha da güçlendiğini kaydetti. İşte haberin detayları...

Necati Köklü kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Ne iş yapıyor?

Necati Köklü nereden mezun oldu? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? İşbir Holding’te ne iş yapıyor? İşte Necati Köklü ile ilgili tüm merak edilenler...

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Denar Yapı Proje Yönetim Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Gençtürk tarafından kuruldu.

Sur Yapı, yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirecek! 

Konutder Yönetim Kurulu ve Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, Sur Yapı'nın ürettiği konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu ve grubun yıl sonuna kadar 2.500 konutun teslimini gerçekleştirmeyi hedeflediğini açıkladı...

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkez nakli bugün gerçekleştirildi. Prodan Plan Proje Yönetim Anonim Şirketi'nin merkezi Bağcılar'da yapıldı.

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Faal Group Eğitim Ve Yönetim Hizmetleri Yapı Organizasyon Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  50  bin TL sermaye bedeli ile Fatma Öztürk tarafından kuruldu.

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Er Yönetim Ve Yapı Hizmetler Anonim Şirketi Ataşehir’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Kemal    Er tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu üyelerine yıllık 127 bin 200 TL ödeyecek!

Yapı Kredi Koray GYO olağanüstü genel kurul toplantısında, Bağımsız Yönetim Kurulu üyelerine her biri için yıllık brüt 127 bin 200 TL, diğer Yönetim Kurulu üyelerinin her birine yıllık brüt 62 bin 400 TL ücret ödenmesi kararı aldı. 

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Smc Yapısal Yönetim Hizmetleri Ve Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Öksüz tarafından kuruldu.

Yapı Kredi Koray GYO yönetim kurulu komite üyelerini belirledi!

Yapı Kredi Koray GYO, 9 Mart 2021 tarihinde yaptığı toplantıda, yönetim kurulu komite üyelerini belirledi. 

Altan Elmas, yeniden KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği’nde (KONUTDER) iki dönemdir başkanlık görevine devam eden Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, KONUTDER Olağan Genel Kurulu’nda oy birliğiyle üçüncü kez KONUTDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Nazmi Durbakayım yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

İstanbul İnşaatçılar Derneği'nin (İNDER) olağan genel kurulunda Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, yeniden İNDER Yönetim Kurulu Başkanı oldu.

Yapı Kredi GYO yönetim kurulu üyelerini seçiyor!

Yapı Kredi GYO'nun Genel Kurulu'nun 9 Mart 2020 tarihinde yaptığı toplantıda Yönetim Kurulu yeniden oluşturulmuş olduğundan, Yönetim Kurulu tarafından kurulan komitelere belirtilen üyeler atandı.

Ayna Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yerlikaya Haberi

Ayna Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Yerlikaya

Türkiye’nin sanayi kenti olmadan da kalkınan kentlerin ülkesi olmaya başladığını ifade eden Yerlikaya, Bolu’nun son yıllardaki değişiminin bu konuda önemli bir örnek oluşturduğunu söyledi.


2012 yılını bu bağlamda önemli bir yıl olarak gören Yerlikaya, “Türkiye, küresel krizde gerçekten parlayan bir yıldız oldu. Bunun en önemli nedeni, dikkatli ve Türkiye’nin ihtiyaçlarına göre kurgulanan ekonomi politikasıdır” diye konuştu.  İnşaat sektörünün 100’e yakın alt sektörü harekete geçirmesiyle, bu tür değişim dönemlerinin de çoğunlukla belirleyicisi olduğunu hatırlatan Yerlikaya, geçmiş yıllardaki yüksek büyümenin yakalanmamasının inşaat sektörünü de durağanlığı girmiş gibi gösterdiğini ancak çok güçlü bir potansiyele sahip olan inşaat sektörünün küçülmesinin söz konusu olmadığını kaydetti.


Önemli olan, arz-talep arasındaki niteliksel farkı iyi kavrayabilmek

Yerlikaya, Türkiye’deki sosyolojik gelişmeleri anlamadan yapılan yatırımların her zaman risk taşıdığını, inşaat sektöründe de...