27 / 04 / 2024

ayşe toprak köşkü

ayşe toprak köşkü

Toprak'ın Libadiye arsasını Emaar aldı. Arsadaki köşkte oturan ve Halis Toprak'tan rekor tazminatla boşanan Ayşe Toprak'a köşkü boşaltması için 2 ay süre verildi.

Ev sahibiyle mahkemelik olan Ayşe Hatun Önal hakkında mahkemeden tahliye kararı! 

Türkiye eski güzeli ve şarkıcı Ayşe Hatun Önal 11 senedir kiracısı olduğu evin sahibi tarafından mahkemelik oldu. Mahkemenin boşaltma kararı olmasına rağmen evden çıkmayan  Önal hakkında mahkeme, kira akdinin fesh edilerek ikametinden tahliye edilmesine hükmetti.

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu ne iş yapar? Ayşe Canan Ediboğlu kariyeri nedir?

Tüpraş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan Ayşe Canan Ediboğlu kimdir? Ayşe Canan Ediboğlu, Lise öğrenimini Ancaster House School’da aldıktan sonra Southampton Üniversitesi’nde (İngiltere) ekonomi alanında yükseköğrenimini bitirmiştir.

Bakan Uraloğlu açıkladı: Üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği verilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, üniversite öğrencilerine 12 ay boyunca aylık 10 GB internet desteği sağlanacağını duyurdu.

Merkez Bankası enflasyonun neden yüksek olduğunu açıkladı!

TCMB’den neden enflasyonun yüksek olduğuna ilişkin bir açıklama geldi. Tüketici enflasyonun tarihsel temmuz ayı eğilimine kıyasla yüksek bir artış yaşadığını paylaşan TCMB, bu gelişmede vergi artışlarının yanında, liradaki değer kaybının ve ücret artışlarının etkili olduğunu ifade etti.

Sanayi üretimi Mayıs ayında aylık yüzde 1,1 artarken, yıllık yüzde 0,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan rakamlara göre, sanayi üretim endeksi, Mayıs ayında aylık bazda yüzde 1,1 artış gösterirken, yıllık bazda yüzde 0,2 düşüş gösterdi.

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı!

Türkiye, yılın ilk 6 ayında yaklaşık 53 bin kez sallandı. konuya ilişkin Gazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Afet Yönetimi Uzmanı Doç. Dr. Bülent Özmen değerlendirmelerde bulundu.

Elinde 1 gram altını bile olanlar yaşadı! Gram altın peş peşe rekor kırıyor! Çeyrek, yarım, tam altın güncel fiyatları..

Altın fiyatları peş peşe rekor kırmaya devam ediyor. Faiz kararından sonra yükselişe geçen gram altın 1500 seviyesini aştı. Peki, çeyrek, gram, tam altın ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Dr. Ayşe Botan Berker kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Risk Komitesi Başkanı Ayşe Botan Berker kimdir? Türk Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Üyesi Ayşe Botan Berker daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte ayrıntılar... 

Sanayi üretimi Nisan ayında aylık yüzde 0,9, yıllık yüzde 1,2 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre, Sanayi üretim endeksi, Nisan ayında aylık bazda yüzde 0,9, yıllık bazda yüzde 1,2 azalış gösterdi.

Gül Ayşe Çolak nerelerde çalıştı? Hangi görevleri yürüttü?

Arena Finans Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gül Ayşe Çolak, iş hayatına ne zaman adım attı? Hangi alanlarda görev aldı? İşte Gül Ayşe Çolak ile ilgili merak edilenler...

Aile Bakanlığı'ndan dar gelirliye nefes olacak müjde! Kimlik kartı ile başvurana 350-600 TL her ay harçlık gibi yatacak!

Aile Bakanlığı'ndan dar gelirliye nefes olacak destek ödemesi müjdesi geldi. Kimlik kartını alan hemen bu yardıma başvursun her ay harçlık gibi 350-600 TL para alsın! İşte bütün ayrıntılar...

Peugeot 208'e Aralık zammı geldi! Peugeot 208 fiyatları kaç liraya yükseldi? 10 Aralık 2022 fiyat listesi...

ÖTV matrah düzenlemesinin Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından Kasım'da Peugeot 208'in fiyatı 495 bin liradan 453 bin 123 liraya düşmüştü. Ancak, fiyat bu şekilde kalmadı ve 208'e Aralık zammı geldi. 

ayşe toprak köşkü Haberi

ayşe toprak köşkü


Halis Toprak'ın İstanbul Libadiye'deki 73 bin 500 metrekare büyüklüğündeki arsası Emaar Türkiye'ye satıldı. Dubai Şeyhi El Maktum'un da ortakları arasında bulunduğu Emaar Properties'in Türkiye'de Atasay Kuyumculuk'un sahibi Cihan Kamer ile kurduğu Emaar Türkiye, arsa için 391 milyon dolar ödeyecek. Arsadaki 6 parselin biri üzerinde yer alan köşkte oturan Halis Toprak'ın eski eşi Ayşe Toprak'a köşkü boşaltması için 2 süre verildiği, Ayşe Toprak'ın bu süre içinde yeni ev bakacağı öğrenildi. 750 metrekare alana sahip köşk, zemin ve 1 normal kattan oluşuyor. Zemin katta giriş holü, salon, hobi odası, oturma odası, 2 banyo, 1 adet çamaşırhane, mutfak, 2 hizmetli yatak odası, 1'inci katta ise 3 yatak odası ve 1 banyo yer alıyor. Halis Toprak, 1996 yılında 32...