29 / 03 / 2024

Ayşegül Demir kim

Ayşegül Demir kim

Mimar Ayşegül Demir kimdir? Mimar Ayşegül Demir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Ayşegül Demir, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ayşegül Demir...

Kalyon Gayrimenkul'den 3 bin yeni konut geliyor!

Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra Kurulu Üyesi Ayşegül Öztürk, Nevbahar Kemer Konakları’nın yüzde 55’inin satıldığını belirterek, “Yatırımı süren projeleri teslime hazırlarken, önümüzdeki üç yıl içinde 3 bin yeni konutu sektöre kazandıracağız” diye konuştu.

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Opia Tasarım Ve Mimarlık Limited Şirketi Sarıyer'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kuşaksız tarafından kuruldu.

Cmrt Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cmrt Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Cömert tarafından kuruldu.

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Qincentive Dmc Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Kocabaş ve Lara Özaltın ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Beyaz Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Alparslan Ekşi ve Hatice Altunışık ortaklığında kuruldu.

Mendiva İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mendiva İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşegül Demirkol tarafından kuruldu.

Ayşegül Peker'den yeni şirket! Tam 19 milyon TL sermaye bedeliyle kuruldu! 

Peker Holding ve Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ayşegül Peker, yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Peker İnternational Propery İnvestment Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Peker İnternational Propery İnvestment Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi Şişli'de 19 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Peker tarafından kuruldu.

Ayşegül Peker ne iş yapıyor? Nereden mezun oldu? Ayşegül Peker’in hayatı...

Peker Holding ve Peker GYO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Türk iş insanı Ayşegül Peker kimdir? Ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? İşte Ayşegül Peker’in hayatına ilişkin merak edilenler...

Kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor! İşte son dakika detayları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, kamu borçlarına yapılandırma için başvuru tarihi 1 ay uzatılıyor. Cumhurbaşkanı kararıyla yapılandırma için başvuru süresi bir ay uzatılarak 30 Haziran 2023 tarihine çekilecek. Böylelikle ilk taksit ödeme süresi de bir ay uzamış olacak.

Naturelgaz Sanayi ve Ticaret A.Ş Ayşegül Bensel Kimdir?

Ayşegül Bensel kimdir? Ayşegül Bensel’in mesleği nedir? Ayşegül Bensel eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Şahin ve Uğur Şahin ortaklığında kuruldu.

Aile Bakanlığı'ndan dar gelirliye nefes olacak müjde! Kimlik kartı ile başvurana 350-600 TL her ay harçlık gibi yatacak!

Aile Bakanlığı'ndan dar gelirliye nefes olacak destek ödemesi müjdesi geldi. Kimlik kartını alan hemen bu yardıma başvursun her ay harçlık gibi 350-600 TL para alsın! İşte bütün ayrıntılar...

Ayşegül Demir kim Haberi

Ayşegül Demir kim

Ayşegül Demir kimdir?

Ayşegül Demir, 1983 yılı Denizli doğumlu.  2007 yılında Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi, Mimarlık bölümünden mezun olmuştur. 


2013 yılından beri Yapı Stüdyo tasarım ve proje  ekibinde çalışmaktadır.


YAPI STÜDYO..

YAPI STÜDYO, müşterilerinin mekansal ihtiyaçlarına ve zevklerine yönelik, fonksiyonel ve dönüşebilen çözümler sunarak, Mimari, İç Mimari, Tasarım ve Uygulama alanlarında beklentilere cevap verir. 


Müşteri memnuniyeti odaklı, mimari disiplinden kopmayan özgün tasarımlarını, titiz bir uygulamayla birleştiren YAPI STÜDYO, özgünlüğünün gücünü dinamik ve paylaşımcı tavrından alır.


Günümüzün tasarım ilkeleriyle bütünleşen yenilikçi mimari malzemeleri takip eder ve tüm detaylarıyla projelerinde kullanarak, daima çalışan ve genç kalan tasarımlar üretir.


YAPI STÜDYO iletişim:

YAPI STÜDYO MİMARLIK

İNŞAAT ve PROJE YÖN. LTD ŞTİ


Hakkı Yeten Cad. No:13

Fulya Terrace C1 D64

34365, Şişli, ISTANBUL


Tel: +90 (212) 215-6035

Fax: +90 (212) 215-6033

Email:...