28 / 03 / 2024

Aysel Emlak Gayrimenkul kimin

Aysel Emlak Gayrimenkul kimin

Aysel Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Samır Al Marrawı tarafından kuruldu. 

Tn Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tn Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nadeen Atmeh ve Tuncay Sosa ortaklığında kuruldu.

Hasat Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Hasat Emlak Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Bayraktepe tarafından kuruldu.

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Im Emlak Gayrimenkul Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Marıana Shtukovetska tarafından kuruldu.

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Araç Kiralama Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL semaye bedeli ile Çiğdem Yaşar tarafından kuruldu.

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Doya Emlak Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Ve İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe’de 2.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Dündar Altundaş ve Orhan Yerdelen ortaklığında kuruldu.

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Kms Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe’de 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Ecem Komsuoğlu Uslu tarafından kuruldu.

Perspektif Emlak Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Perspektif Emlak Gayrimenkul İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Bakırköy’de 100.000,00 TL sermaye bedeliyle Vasılıı Osovskıı tarafından kuruldu.

Dep Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Dep Emlak Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ismayıl Orujov tarafından kuruldu.

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mg Yeşil Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Çatalca'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Günday tarafından kuruldu.

Adg Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adg Emlak Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Kayabaşı tarafından kuruldu.

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Lara Dizayn Emlak Gayrimenkul Otomotiv Kuyumculuk Aracılık Ve İnş.San.İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Başakşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Fardad Javıdmehr tarafından kuruldu.

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Global Emlak Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Limited Şirketi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet İnce ve Ahmet Yaman ortaklığında kuruldu.

Velipay Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Velipay Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cevdet Sari tarafından kuruldu.

Aysel Emlak Gayrimenkul kimin Haberi

Aysel Emlak Gayrimenkul kimin

Aysel Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Samır Al Marrawı tarafından kuruldu. 

Aysel Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. 2-Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Aysel Emlak Gayrimenkul Danışmanlık İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi adres: Merkez Mah.Marmara Cd.Bekir Aşçı İş Mer.No.10/103...