26 / 04 / 2024

Ayşın Metin Kalafat

Ayşın Metin Kalafat

Mougin Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayşın Metin Kalafat tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 26 Temmuz 2013 tarihinde Ümraniye Çakmak Mahallesi'nde kuruldu

Altın fiyatları son 7 ayın zirvesinde!

Altın fiyatları, doların zayıflaması, ABD Merkez Bankası'nın gelecek yılın ilk yarısında faiz indirimine gidebileceğine dönük beklentilerin güçlenmesiyle son 7 ayın zirvesine yükseldi.

Hükümetten son dakika asgari ücret açıklaması! Bakan Vedat Işıkhan zam için Aralık ayını işaret etti!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, asgari ücrete ilişkin açıklama yaptı. Aralık ayını işaret eden Bakan Işıkhan çalışanları enflasyona ezdirmemeyi ilke edindiklerini belirtti.

Bitcoin 17 ayın zirvesini görerek 35 bin doları aştı

Bitcoin fiyatları, haber akışlarının da sebebi ile bir kez daha sert bir çıkış yaparken, bugünkü yapılan işlemlerde 35 bin doları geçti ve 17 ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Küresel bazda kripto paraların piyasa değeri ise son 24 saatte yüzde 7,59 kadar çıktı.

Altın zincirlerini kırdı! Son bir ayın en yüksek seviyesinde! Elinde avucunda, yastık altında altını olanlar koşun!

Gazze'de dün, hastanenin vurulmasıyla bölgesel gerilim ihtimali altın fiyatlarına yansıdı. Altın bugün adeta zincirlerini kırarak son bir ayın en yüksek seviyesine ulaştı. Peki altında yükseliş devam edecek mi?

Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Orta Doğu'da yaşanan İsrail ve Hamas arasındaki çatışma altın fiyatlarını arttırdı. Altın son 7 ayın en kazançlı haftasını yaşıyor.  Orta Doğu'daki savaş altın fiyatlarını uçurdu! Altın 7 ayın en büyük haftalık kazancına merdiven dayadı!

Brent petrolün varil fiyatı son bir ayın en düşük seviyesinde!

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen brent petrolün varil fiyatı 88,79 dolara gerileyerek son bir ayın en düşük seviyesini gördü...

Altın fiyatları resmen çakıldı! 6 ayın ardından bir ilk! 4 Ekim Çarşamba canlı altın fiyatları

Altının ons fiyatı haftanın üçüncü işlem gününde 1821 dolardan işlem görüyor. Altın fiyatları 6 ayın ardından ilk kez bu seviyenin altına gerilerken, gram altın, çeyrek altın ve yarım altın ne kadar? sorusu merak ediliyor.

Bitcoin yükselerek iki ayın zirvesini gördü

Bitcoin fiyatı, 28 bin 498 dolara kadar yükselerek iki ayın zirvesini gördü. Bitay Araştırma Departmanı Analisti Alper Samet Yorak, piyasadaki son gelişmeleri değerlendirdi.

Yatırımcılar dikkat, dibi görebilir: Altın fiyatları 7 ayın en düşük seviyesine indi! 

Altın yatırımcılarını tedirgin edecek gelişmeler gündemde yer almaya devam ediyor. ONS Altın 7 ayın en düşük seviyesine indi. Peki, altın fiyatları ne kadar olacak? İşte detaylar...

Çiftçilerin maliyetlerindeki artış 13 ayın zirvesinde! Tarımsal girdi fiyat endeksi Temmuz'da yüzde 34,32 arttı!

TÜİK, Tarımsal Girdi Fiyat Endeksinin 2023 Temmuz'da aylık bazda yüzde 6,56, yıllık bazda ise yüzde 34,32 yükseldiğini açıkladı. Bu şekilde aylık bazda 13 ayın en yüksek enflasyonu gerçekleşmiş oldu. 

Sosyal destek ödemelerine yüzde 17,55 zam! 2023 Ağustos e-Devlet SED yardım ödemeleri ayın kaçında yatacak?

Ağustos ayının ikinci haftasının gelmesiyle birlikte sosyal destekleri hesaplara yatmaya başladı. Bu kapsamda yüzde 17,55 oranında zamlanan Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödeme takvimi merak ediyor.

Temmuz ayının zam şampiyonu akaryakıt! 

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, temmuz ayının zam şampiyonları belli oldu. Bu kapsamda en çok fiyatı artan ürün yüzde 29,04 ile "kişisel ulaştırma araçlarının yakıt ve yağları" oldu. İşte diğer ürünler ve detayları...

Buğday fiyatları 5 ayın rekorunda! TMO ve TÜRİB buğday, arpa, mısır fiyatları bugün kaç TL? Çiftçiler dikkat! 

Rusya'nın Ukrayna’ya ait tahıl limanlarına saldırmasından sonra buğday fiyatları 5 ayın en yüksek seviyesini gördü. Peki yurt içi piyasada son durum ne? İşte 25 Temmuz 2023 fiyat listesi...

Ayşın Metin Kalafat Haberi

Ayşın Metin Kalafat
Mougin Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Ayşın Metin Kalafat tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Temmuz'da kuruldu. Mougin Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Yurt içinde resmi ve özel her nevi ihalelere katılarak taahhüt edilen inşaatları yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. Mougin Yapı İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Şehit Burak Kurtuluş Caddesi, Yatay Sokak,...