20 / 04 / 2024

aytur aktay turizm dava sonucu

aytur aktay turizm dava sonucu

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş' nin bağlı ortağı Aktay Turizm'e Aytur Turizm tarafından açılmış olan dava bilirkişi raporunun mahkemeye ulaşmaması sonucunda 21 Ocak'a ertelendi...

Aktay Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktay Otelcilik Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Taytan ve Osman Aksan ortaklığında kuruldu.

Özak GYO Demre'deki turizm tesislerinin teminat mektubunu Bakanlığa sundu!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın bağlı ortaklarından Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş.'nin Demre'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkuller için teminat mektupları revize edilerek, Şirketimiz ÖZAK GYO tarafından Bakanlığa sunuldu.

Özak GYO, Aktay Otel İşletmeleri ile kira sözleşmesi imzaladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Aktay Turizm A.Ş.'nin birleşmesi sonrası işlemlerle ilgili Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirimde bulundu. Şirketten KAP'a yapılan açıklama şöyle...

Özak GYO ile Aktay Turizm'in birleşmesi tescillendi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Aktay Turizm Yatırımları ve İşl.A.Ş. ile birleşmesine SPK tarafından verilen onay doğrultusunda, söz konusu birleşme işlemi 23.03.2015 tarihi itibariyle ticaret sicilinde tescil edildi.

Aktay, Demre'deki gayrimenkulü için Milli Emlak'a başvuruda bulundu!

Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş., Antalya Demre'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkulü ile ilgili olarak Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulundu.

Aktay'tan Didim'deki gayrimenkulün yatırım süresinin dondurulması için başvuru!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, bağlı ortaklığı Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş'nin Aydın Didim'de bulunan turizm tahsisli gayrimenkul'ün yatırım süresinin dondurulması için başvuruda bulundu.

Özak GYO, Aktay Turizm'in finansal tablolarını açıkladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aktay Turizm ile birleşme işlemi kapsamında; Aktay Turizm A.Ş.'nin son üç yıllık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Özak GYO değerleme raporlarını yayımladı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Aktay Turizm ile birleşme işlemi kapsamında; gayrimenkul değerleme raporlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen değerleme raporları...

Özak GYO Aktay Turizm birleşiminde 3 yıllık finansal rapor yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Birleşme işlemi kapsamında son 3 yıllık finansal raporların açıklanması hakkında Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildirim yayınladı.

Özak GYO, Aktay Turizm ile birleşti!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Birleşme işlemi kapsamında Aktay Turizm ile birleşme durumunu Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda bildirim olarak yayınladı.

Aktay Turizm'in 2014'e ait finansal tablosu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 'nın yüzde 100 oranında iştirak ettiği Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri 'nin 2014 'e ait finansal tabloları yayınlandı.

Ela Quality Resort Hotel personel lojman binası, Aktay Otel'e satıldı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Aktay Turizm A.Ş.'nin sahip olduğu lojman binasının Aktay Otel İşletmeleri A.Ş'ye satışını gerçekleştirdi.

ÖZAK GYO'dan bina satışı açıklaması!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. bağlı ortaklığı Aktay Turizm A.Ş.'nin sahip olduğu lojman binasının Aktay Otel İşletmeleri A.Ş.'ye satıldığını açıkladı.

aytur aktay turizm dava sonucu Haberi

aytur aktay turizm dava sonucu

Özak GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


Davacı  Aytur Turizm Yatırım İşletme San. ve Tic. A.Ş. tarafından, şirketimizin bağlı ortaklıklarından Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. 

aleyhinde Bakırköy 8. Asliye Ticaret Mahkemesi nezdinde,  Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş.'nin 27.12.2011 tarihli Yönetim Kurulu 

kararının iptaline ilişkin olarak açılmış olan 2012/4 Esas Sayılı Dava ile ilgili olarak ( Yeni Bakırköy 18. ATM 2013/150 Esas No'lu ) 19.11.2013 

tarihinde yapılan duruşmada;


-Dosyanın henüz bilirkişide olması  ve  raporunun tamamlanamaması yüzünden  bilirkişiye son kez ek süre verilmesine, 

-Rapor geldiğinde ise yeni duruşma gününün taraflar adına tebliğe çıkartılmasına, 


Bu nedenlerle, duruşmanın 21.01.2014  saat  10:10 tarihine bırakılmasına karar verilmiştir.



Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine...