24 / 04 / 2024

ayturun aktay turizme açtığı dava sonucu

ayturun aktay turizme açtığı dava sonucu

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş' nin bağlı ortağı Aktay Turizm'e Aytur Turizm tarafından açılmış olan dava bilirkişi raporunun mahkemeye ulaşmaması sonucunda 21 Ocak'a ertelendi...

Akkil Peribacaları'nın turizme kazandırılması isteniyor!

ÇORUM'UN iskilip ilçesine bağlı Akkil köyünde andıran yapılar Kapadokya'yı aratmıyor. İskilip ilçesine 12 kilometre mesafedeki Akkil köyünde bulunan "Akkil Peribacaları" olarak adlandırılan yapıların turizme kazandırılması isteniyor.

Kanuni Sultan Süleyman'ın Bozüyük'te yaptırdığı han ve köprü turizme kazandırılacak!

Kanuni Sultan Süleyman’ın Rodos seferi sırasında ordunun dinlenmesi ve ibadetini yapması için yaptırılan yaklaşık 500 yıllık tarihi dokularda Vali Amir çiçek, incelemelerde bulundu. Kanuni'nin mirası cam, han ve köprü turizme kazandırılacak.

İskilip Akkil Peribacaları turizme kazandırılacak!

Çorum’un İskilip ilçesine bağlı Akkil köyünde andıran yapılar Kapadokya’yı aratmıyor.İskilip ilçesine 12 kilometre mesafedeki Akkil köyünde bulunan “Akkil Peribacaları” olarak adlandırılan yapıların turizme kazandırılması isteniyor.

Antalya'daki düğmeli evler turizme kazandırılacak!

Antalya'nın İbradı İlçesi'ne bağlı Ormana Mahallesi'nde bulunan ve düğmeli olarak adlandırılan tarihi evlerden restorasyonu tamamlananlar turizme kazandırılıyor. Ormana Mahallesi'ndeki düğmeli evler taşla ahşabın uyumunu yansıtıyor...

Edirne Sarayı turizme kazandırılacak!

Fatih Sultan Mehmet Han tarafından Edirne'de inşa ettirilen Osmanlı Sarayı'ndaki çalışmaların başarılı bir şekilde sürdüğü ve restorasyonun ardından Sarayın, Efes, Aspendos, Perge antik kentleri gibi ören yeri olarak turizme kazandırılacağı öğrenildi.

Gökçen Özdoğan Enç: Toroslar turizme kazandırılacak!

AK PARTİ Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Torosların tarihine, doğal güzelliklerini turizme kazandırmaya kararlı olduklarını söyledi. Enç, Toroslar' ın doğal güzelliklerini görmelerini istediklerini belirtti...

Erzurum'da Üç Kümbetleri turizme kazandırma projesi devam ediyor!

Erzurum'da Üç Kümbetleri turizme kazandırma projesi devam ediyor. Yakutiye Belediye Başkanı Ali Korkut, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Üç Kümbetler ve çevresinde yürüttükleri kentsel dönüşüm çalışmalarına 2011'de başladıklarını söyledi.

Anavarza Antik Kenti turizme kazandırılacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, "Anadolu'nun en büyük antik kenti olmaya aday olan Anavarza'nın tam kapasite çalışıp kültür ve turizme kazandırılması için bütçe arttırımı yapacağız" dedi.

Özak Aktay Turizm'in Demre'deki otelin tahsisi için 2 ay ek süre verildi!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak Aktay Turizm'in Demre'deki otelin tahsisi için 2 ay ek süre verildi.

Alanya'daki tarihi sarnıçlar turizme açılıyor!

Antalya'nın Alanya İlçesi 'nde 13'üncü yüzyılda Selçuklu Sultanı Alaeddin Keykubat tarafından inşa ettirilen Alanya Kalesi 'ndeki tarihi sarnıçlar, turizme kazandırılmak üzere belediye tarafından restore edildi.

Denizli'ye Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi!

Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin alternatif turizm kaynaklarını artırmak için hayata geçireceği 'Zeytin Yaylası Turizme Kazandırılıyor Projesi'nin ilerleme toplantısı yapıldı. Denizli'ye 300 adet bungalovlu turizm tesisi yapılacak...

Tarihi Zile evleri turizme kazandırılıyor!

Yaklaşık 4 bin yıllık geçmişe sahip Tokat'ın Zile ilçesinde, tarihi evler aslına uygun restore edilerek, turizme kazandınlıyor. Zile Belediye Başkanı Lütfi Vidinel konu ile ilgili açıklama yaptı.

Hayran Kaplıcası turizme kazandırılmayı bekliyor!

Giresun’un Alucra ilçesine bağlı Aktepe köyünde bulunan Hayran Kaplıcası’nın yaz ve kış mevsimlerinde 18 dereceden aşağıya düşmüyor. Çok faydalı olduğu söylenen Hayran Kaplıcası turizme kazandırılmayı bekliyor.

ayturun aktay turizme açtığı dava sonucu Haberi

ayturun aktay turizme açtığı dava sonucu

Özak GYO'dan yapılan açıklama şöyle:


Davacı  Aytur Turizm Yatırım İşletme San. ve Tic. A.Ş. tarafından, şirketimizin bağlı ortaklıklarından Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş. 

aleyhinde Bakırköy 8. Asliye Ticaret Mahkemesi nezdinde,  Aktay Turizm Yatırımları ve İşletmeleri A.Ş.'nin 27.12.2011 tarihli Yönetim Kurulu 

kararının iptaline ilişkin olarak açılmış olan 2012/4 Esas Sayılı Dava ile ilgili olarak ( Yeni Bakırköy 18. ATM 2013/150 Esas No'lu ) 19.11.2013 

tarihinde yapılan duruşmada;


-Dosyanın henüz bilirkişide olması  ve  raporunun tamamlanamaması yüzünden  bilirkişiye son kez ek süre verilmesine, 

-Rapor geldiğinde ise yeni duruşma gününün taraflar adına tebliğe çıkartılmasına, 


Bu nedenlerle, duruşmanın 21.01.2014  saat  10:10 tarihine bırakılmasına karar verilmiştir.



Tasarruf sahiplerimizin ve kamuoyunun bilgisine...