20 / 04 / 2024

ayvacık toki başvurusu

ayvacık toki başvurusu

TOKİ Çanakkale Ayvacık son başvurusu 29 Temmuz'da olarak belirlendi. Toplamda 160 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede kura çekilişi 9 Ağustos'dur.

Nisan 2024 TOKİ projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın satış süreci devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler başvuru detayları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Mart 2024 projelerine başvurmak isteyenler aman dikkat! e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ'nin satışları devam eden yeni projelerine başvurmak isteyenler söz konusu başvuruları nasıl yapacağı ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devletten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler dikkat! e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ 2024 projelerine başvurmak isteyenler TOKİ başvuruları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki e-Devlet üzerinden adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır? 

Genel Sağlık Sigortası (GSS) başvurusu nasıl yapılır? Belgeler ve detaylar burada!

Genel Sağlık Sigortası'na (GSS) başvurmak için gereken belgeler ve e-devlet üzerinden nasıl başvuru yapılacağına dair bilgiler önemlidir. Peki Genel Sağlık Sigortası başvurusu nasıl yapılır, gereken belgeler nelerdir? İşte GSS başvurusu hakkında detaylı bilgiler haberin devamında...

TOKİ başvurusu yapanlar hemen baksın! Kuralar yeniden çekilecek!

TOKİ başvurusu yapanlar aman dikkat. Kuralar yeniden çekilecek. İşte detaylar!

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ başvurularının birden çok yolu bulunmaktadır. Onlardan biri de e-devlet üzerinden yapılandır. Peki E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte merak edilenler!

TOKİ başvuru iptali nasıl yapılır? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi yapılır mı?

TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuruları daha ilk günlerden rekor seviyelere ulaştı. Peki yapılan TOKİ başvuruları nasıl iptal edilir? TOKİ başvurusu iptal edilince para iadesi alınabilir mi?

E-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılır? İşte 10 adımda TOKİ konut başvurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 81 ilde 250 bin konut yapılacağı müjdesi vermesinin ardından milyonlarca kişi TOKİ evlerine sahip olabilmek için başvuru hazırlığına girişti. Peki e-Devlet üzerinden TOKİ başvurusu nasıl yapılıyor? 10 adımda TOKİ başvurusunu anlattık.

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor?

TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ başvurusu için hangi belgeler gerekiyor sorusunun yanıtı...

TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

TOKİ Başkanlığı açık satış duyurularını kurumsal internet sitesinde bulunan satışlar sayfasından ilan ediyor. Bu sayfa üzerinde hem açık satış ile satılan konutlar hemde açık artırma ile satışa çıkarılan konutların ilanları bulunuyor. Peki TOKİ açık satış başvurusu nasıl yapılır?

Çanakkale Ayvacık TOKİ 2020 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Çanakkale Ayvacık projesindeki 3 konut bugün itibariyle satışa çıktı.

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Ayvacık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon konutlara yer veriliyor.

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Payas Çağlalık TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire tiplerine yer veriliyor.

ayvacık toki başvurusu Haberi

ayvacık toki başvurusu

Başvuru işlemlerinin T.C Ziraat Bankası A.Ş yetkili şubelerinde kabul edileceği projede kura çekilişi 9 Ağustos Salı gününde gerçekleşecek.


Toplamda 160 adet daire satışa çıkarıldığı Çanakkale Ayvacık TOKİ'de aylık taksitler konut teslim tarihini takip eden ay itibariyle başlatılacak.


Ödeme koşullarına göre projede yüzde 12 peşin ödemede kalan tutarı 180 ay taksit ya da yüzde 20 peşin ödemede kalanı 240 aya kadar vade imkanı sağlanıyor.


TOKİ Çanakkale Ayvacık son başvurusu 29 Temmuz'da olarak belirlendi. Projede başvuru bedeli 500 TL'dir. 



Satış duyurusu için