26 / 04 / 2024

Ayvansaray İmar

Ayvansaray İmar

Ayvansaray'da kentsel dönüşüme yeşil ışık yandı. Haliç'in kıyısında yer alan Ayvansarav Türk Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşümle ilgili olam proje Fatih Belediye Meclisi'nde oyçokluğuyla kabul edildi.

Ayvansaray'dan orijinal projeye göre 3 kata izin var!

Radikal, Ayvansaray'da belediyenin 'müteahhi de üç, vatandaşa iki kat' hilesini, projenin orijinaline ulaşarak belgeledi. Mimarlar Odası: Mahallelinin elinden parselini almak istiyorlar

Fatih Belediyesi'nden Ayvansaray'da avan proje iddialarına cevap!

Fatih Belediye Başkanlığı, Radikal gazetesinde yayınlanan Ayvansaray haberi üzerine bir açıklama yaptı

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Marıne Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ceyhun Cemal Memişoğlu tarafından kuruldu.

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi açıldı!

Mi Mar Mimarlık Sanat Hizmetleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu Şubesi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yılmaz ve İbrahim Hakkı Yiğit ortaklığında açıldı.

Ayvansaray 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Ayvansaray Mahallesi, 1830 ada, 3 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.09.2021 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar And More İç Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de 500 bin TL sermaye bedeli  ile Duygu Tarak tarafından kuruldu.

Ayvansaray İskelesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Fatih İlçesi, Ayvansaray İskelesi’ne ait 1/5000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı askıya çıktı.

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Marınergy Yenilenebilir Enerji İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Sami Serin, Tamer Özkan, Aras Marrine Yatırım Holding Anonim Şirketi ve YEO Elektrik Otomasyon Anonim Şirketi ortaklığında kuruldu.

Cenova Marıne Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cenova Marıne Denizcilik Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Anıl Gören tarafından kuruldu.

Ayvansaray'da spor merkezi inşa ediliyor!

İstanbul Fatih Belediyesi, Ayvansaray'da gençlerin talebine yönelik spor merkezi inşa ediyor.  Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan, söz konusu inşaat merkezinin inşasını inceledi. 

Mar Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mar Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Tezbaşaran ve Rıdvan Cengiz ortaklığında kuruldu.

Ayvansaray Kasım Günani Semt Konağı'nın inşaatı tam gaz!

Fatih Ayvansaray Mahallesi’nde inşa edilen Kasım Günani Semt Konağı ve Kütüphanesi’nin inşaatı tam gaz devam ediyor...

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Marıss İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vahid Akbarinoor tarafından açıldı.

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Çar Mar Yapı İnşaat Metal Hırdavat Nakliyat Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Osman Yanık tarafından kuruldu.

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Iona Marıne Deniz Turizmi Ve İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ayçın Özsakabaşı ve Osman Uluşahin ortaklığında kuruldu. 

Ayvansaray İmar Haberi

Ayvansaray İmar

İSTANBUL'UN Altınboynuzu Haliç'in kıyısında yer alan Ayvansarav Türk Malıallesi'nde başlayan kentsel dönüşümle ilgili avam proje Fatih Belediye Meclisi'nde oyçokluğuyla kabul edildi. 2006 yılında Fatih Belediyesi tarafından yenileme alanı ilan edilen Tokludede, Sulukule, Tarlabaşı, Fener-Balat-Avvansaray mahalleleri gibi 5366 Yenileme Yasası kapsamına alındı. Ahşap, müstakil evleriyle bilinen ve tarihi Osmanlı'ya kadar uzanan mahallede yapılacak inşaatın yenileme avan projesi 2012 yılında İstanbul 2 numaralı Koruma Kurulu tarafından onaylandı. Uygulama projesi "Altıııboynuz Turizm İnşaat San. ve Tic. AŞ'ne ihale edildi. 2 Aralık 2014 tarihinde Fatih Belediye Meclisi imar komisyonuna havale edilen avan projenin yarın Fatih Belediye Meclisi'nde görüşülüp onaylanması...