25 / 04 / 2024

Ayvaz Yalaza

Ayvaz Yalaza

Trakya Roman Dernekleri Platformu Başkanı Ayvaz Yalaza; kentsel dönüşüm projesi ve TOKİ konutlarıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yalaza: "Keşan'ın daha çağdaş bir şehir olması için kentsel dönüşümün uygulanması şarttır. " dedi.

İkinci el araçlarda fiyat artışının sebebi ne? Fiyatlar yükselmeye devam edecek mi? Araba almadan önce mutlaka okuyun!

Kurda yaşanan yükseliş neticesinde 0 km araç fiyatlarında ciddi artışlar yaşandığını belirten arabam.com CEO’su Arda Ayvaz, otomobil piyasasının bugünü ve geleceği ile ilgili önemli ip uçları verdi.

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Al Global İnşaat Metal Elektrik Ambalaj Plastik Medikal Optik Otomotiv Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Ayvaz Güllüoğlu tarafından kuruldu.

Sultanahmet Hotel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Sultanahmet Hotel Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih’te Ayvaz Kamal tarafından kuruldu.

Access Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Access Gayrimenkul Ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda Gülfen Genç Ayvaz ve salih Altınışık ortaklığında kuruldu.

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak2023 Kargo Taşımacılığı Plastik Yapı Malzemeleri Metal Zemin Kap . Karot Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Kartal’da  600 bin  TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergin Ayvaz. tarafından kuruldu.

Tekven İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekven İnşaat Proje Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ayvaz ve Veysel Kuşoğlu ortaklığında kuruldu.

Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikası kiraya veriliyor!

Niksar Belediye Başkanlığı Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikasını aylık 60 bin TL bedelle kiraya verecek. ihale 2 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Werner Balcı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Werner Balcı Mühendislik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Ayvaz, Muhammed Yumak, Ömer Akyıldız, Ramazan Balcı ve Yusuf Ayvaz ortaklığında kuruldu.

Benaş Maden Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Benaş Maden Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Levent Yalaza, Demet Yalaza ve Bülent Yalaza ortaklığında kuruldu.

Yiza Gruop Mühendislik İnşaat Taahhüt Endüstriyel Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yiza Gruop Mühendislik İnşaat Taahhüt Endüstriyel Zemin Kaplama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Okay Ayvaz ve Aydın Çan ortaklığında kuruldu. 

Abakay Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Abakay Mühendislik İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Ayvaz Çuhadar tarafından kuruldu. 

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acıbadem Grup Yapı Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Solmuş ve Duygu Ayvaz Sönmez ortaklığında kuruldu.

Pane Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pane Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 20 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Ayvaz ve Dila Sağır ortaklığında kuruldu.

Ayvaz Yalaza Haberi

Ayvaz Yalaza

Keşan'da, kentsel dönüşüm konusunun yakın tarihte gündeme getirildiğini hatırlatarak sözlerine başlayan Yalaza, şunları söyledi: "Kentsel dönüşüm konusunda. kurumların ve siyasi partilerin bir mutabakata vardıklarını düşünüyorum. Keşan'ın daha çağdaş bir şehir olması için kentsel dönüşümün uygulanması şarttır. 

Kentsel dönüşüm projesinin, Yenimescit Mahallesinde uygulanması düşünülüyordu. Dolayısıyla, bu proje hayata geçtiğinde, yerinden oynatılacak kesim roman camiasıdır. Yenimescit Mahallesinde tapulu ve tapusuz evler var. Ve 5060 yıldan bu yana insanlar buralarda yaşıyor. 


Belki bu proje yakın zaman içerisinde hayata geçmedi ama gelecekte mutlaka hayata geçecektir. Bundan ötürü de, roman camiasıyla bir istişare edilmesi lazım. Ayrıca, kentsel dönüşüm için düşünülen alana ne yapılacaktır? Bu alana AVM mi, iş alanları mı yoksa konutlar mı yapılacak? Bu konuda bizlerinde bilgilendirilmesi gerekiyor." 


Ayvaz Yalaza sözlerine şöyle devam etti: "Geçmişte, Keşan...