29 / 03 / 2024

Aziz Aydınlık hamarat eller çarşısı

Aziz Aydınlık hamarat eller çarşısı

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 2016 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Hamarat Eller Çarşısı’nın yıkılmasına tepki gösterdi.

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar 2 mahallelerindeki 828 bin 300 metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul ili, Tuzla ilçesi, Aydınlı Mah. ve Kocaeli ili, Çayırova ilçesi, Şekerpınar 2 Mahallesi'nde yer alan muhtelif parselleri kapsayan alanda 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/5000 ölçekli plan itirazı askıda!

Tuzla ilçesi, Aydınlı Mahallesi, 137 ada, 1 parsel ve bir kısım kadastral boşluğa ilişkin 1/5000 ölçekli 13.01.2023 tasdik tarihli plan itirazı askıya çıkarıldı.

Oya Aydınlık kimdir? Oya Aydınlık nereden mezun?

OdeaBank Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı olan Oya Aydınlık kimdir? Oya Aydınlık nereden mezun? İşte ayrıntılar...

Tuzla Aydınlı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi, 374 ve 4757 parseller, 8352/1,8337/2,7073/8-9-10 parseller ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 Nazım İmar Planı ve 1/1000 Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Tuzla Aydınlı Mahallesi 1/5.000 ve 1/1.000 ölçekli plan değişikliği askıya çıkarıldı! 

İstanbul İli, Tuzla İlçesi, Aydınlı Mahallesi Muhtelif parseller ile Bir Kısım Kadastral Boşluğa İlişkin 1/5.000 ölçekli NİP Revizyonu ve 1/1.000 ölçekli UİP Revizyonu İtirazları Kapsamında Hazırlanan Plan Değişikliği askıya çıkarıldı.

Tam bir yıl erken tamamlanan KİPTAŞ Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları çekildi! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları çekildi. Söz konusu proje tam 1 yıl erken tamamlandı.

KİPTAŞ'tan müjde! Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan adeta son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da inşa edilen Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları 18 Ocak'ta çekilecek...

KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi! Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'tan resmen son dakika müjdesi geldi. Tuzla'da hayata geçirilen Aydınlık Evler'de son rötuşlar yapılıyor... İşte KİPTAŞ Aydınlık Evler projesinde son durum...

KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi! Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek! 

İBB iştiraki KİPTAŞ'tan son dakika müjdesi geldi. Tuzla Aydınlık Evler'in daire belirleme kuraları Ocak ayında çekilecek... İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İstanbul kura tarihi açıklandı! İşte TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi!

TOKİ İstanbul kura çekiliş tarihleri vatandaşlar tarafından büyük bir sabır ile bekleniyor. TOKİ Tuzla Aydınlı mahallesi kura tarihi açıklandı. İşte detaylar!

Tuzla Aydınlı ve Kocaeli Şekerpınar'daki 828 bin metrekarelik alanın imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı Mahallesi ve Kocaeli İli Çayırova İlçesi Şekerpınar 2 Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayımlandı.

Tuzla Aydınlı Mahallesi imar uygulaması askıda!

İstanbul İli Tuzla İlçesi Aydınlı (Aydıntepe) Mahallesinde 3194 Sayılı İmar Kanunu’nun 18. Maddesi Hükümlerince Hazırlanan İmar Uygulamasına İlişkin Askı Tutanağı yayınlandı.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne?

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler ve Aydınlık Evler'de son durum ne? İşte projelerin şantiyelerinden son dakika detayları...

Aziz Aydınlık hamarat eller çarşısı Haberi

Aziz Aydınlık hamarat eller çarşısı

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, 2016 yılında Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan Hamarat Eller Çarşısı’nın yine Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından yıkılmasına tepki verdi.

Aziz Aydınlık konuyla ilgili olarak yapmış olduğu yazılı açıklamada “Haleplibahçe'de bulunan Hamarat Eller Çarşısı 2016 yılında dönemin bakanı, valisi ve belediye başkanlarının katılımıyla açılmış ve herkes emeği geçenlere teşekkür etmişti hatta dönemin AKP İl Başkanı Sn. Beyazgül' de teşekkür edenler arasındaydı ama gördük ki bu çarşı törenle açıldı, törenle yıkıldı” dedi.


NASIL BİR ÖNGÖRÜSÜZLÜK?

Dönemin belediye yöneticileri tarafından ‘sosyal belediyecilik anlayışıyla yapıyoruz’ dediğini anımsatan Aziz Aydınlık, “Sosyal Belediyecilik anlayışla kadınların tüm alanlarda görünür olmasının amaçlandığı belirtilmişti ki buna bende katılıyorum ancak nasıl bir öngörüsüzlüktür ki o gün açılışı yapanlar ‘1'inci derece sit alanına yapılmıştır’ diyerek...