17 / 04 / 2024

Aziz Ayyıldız kimdir

Aziz Ayyıldız kimdir

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayyıldız, Şubat ayında yaşanan konut satışlarındaki artışı değerlendirdi. Ayyıldız, teröre rağmen konut satışlarında yaşanan yüzde 7'lik yükselişin yatırımcının Türkiye'ye olan güveni ile ilgili olduğunu söyledi.

2016 inşaat sektörü için atılım yılı olacak!

İnşaat sektörüyle ilgili değerlendirmede bulunan TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 2016 yılının inşaat sektörü için atılım yılı olacağını söyledi.

Aziz Ayyıldız: İnşaatçılar rekor bekliyor!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, 1 Kasım seçim sonuçlarını ve sektöre yansımalarını değerlendirdi.

Aziz Ayyıldız: Gayrimenkul yatırımcılarına destek verilmeli!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, inşaat sektörünün ülke ekonomisine çok büyük katkı sağladığını belirterek, devletin yatırımcıya daha fazla teşvik vermesi gerektiğini söyledi.

Aziz Ayyıldız: İnşaat sektörü için daha fazla teşvik gerekiyor!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, İnşaat Sektörünün ülke ekonomisine çok büyük katkı sağladığını belirterek, devletin yatırımcıya daha fazla teşvik vermesi gerektiğini söyledi.

İnşaat sektöründe ivme kaybı yaşanıyor!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı A. Aziz Ayyıldız, sektörde ciddi bir ivme kaybı yaşandığını ve sorunların gün geçtikçe biriktiğini belirterek, sektörün sıkışmaya başladığını söyledi.

Aziz Ayyıldız: Mersin'de güvenli binalar yapıyoruz!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Ayyıldız, "Kendi geleceğimize yatırım yapmaktan çok insan hayatına yatırım yapıyoruz. Bunun için Mersin'de binalarımızı depreme dayanıklı, güvenli binalar şeklinde yapıyoruz" şeklinde konuştu.

Mersin'de imar sorunu aşılırsa, konut sektörü büyüyecek!

TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı işadamı A.Aziz Ayyıldız, 2015 yılının ilk 5 aylık döneminde de inşaat sektörünün hız kesmediğini, sektörün yeni projelerle ve konut satışlarıyla büyümeye devam ettiğini söyledi.

Aziz Ayyıldız: İnşaat sektörü güven veriyor!

Mersin'de faaliyet gösteren TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı işadamı A. Aziz Ayyıldız, 2015 yılının ilk 3 ayına bakıldığında inşaat sektörünün hız kesmediğini, sektörün yeni projelerle büyümeye devam ettiğini bildirdi.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız ne iş yapıyor?

Tolunay Yıldız kimdir? Tolunay Yıldız'ın eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız kariyeri ve eğitim durumu nedir? Tolunay Yıldız'ın kim olduğu ve Tolunay Yıldız'ın hangi alanlarda görevler yaptığı ve merak edilen detaylar...

Serhan Akyıldız nerede okudu? Hangi görevleri yürüttü? Şu an hangi şirkette çalışıyor?

Serhan Akyıldız kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiten mezun oldu? Hangi bankada üst düzey yönetici olarak çalıştı? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi şirkette görev alıyor? İşte Serhan Akyıldız ile ilgili merak edilenler...

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız ne iş yapmaktadır?

Ümit Nuri Yıldız kimdir? Ümit Nuri Yıldız’ın mesleği nedir? Ümit Nuri Yıldız eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Bilal Yıldız kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu üyesi Bilal Yıldız kimdir? Kaç yaşında? Bilal Yıldız  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Bilal Yıldız 'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Bilal Yıldız'ın hayatına dair merak edilenler.

Ümit Nuri Yıldız Kimdir? 

Alarko Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi, Ümit Nuri Yıldız Kimdir? Ümit Nuri Yıldız hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ümit Nuri Yıldız'ın biyografisi..

Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akfen gayrimenkul yatırım ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurullarında Üye Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Aziz Ahmet Kaçar'ın eğitim hayatı nasıldı?   İşte Aziz Ahmet Kaçar`ın hayatına dair merak edilenler.

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldız Birlik İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Adem Aydemir ve Ali Yıldız ortaklığında kuruldu.

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hm Ayyıldız Yapı İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Harun Tunç, Mahmut Çakır, Temel Çakır kuruldu.

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayyıldızhan Otel İşletmeciliği Turizm Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şile’de  800 bin TL sermaye bedeli  ile Yıldız İlkhan tarafından kuruldu.

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Ayyıldız Grup İnşaat Taahhüt Turizm Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Şile’de 50 bin TL yatırımla Muhammet Sacit Ayyıldız tarafından açıldı. 

Yusuf Mutlu Yıldız kimdir?

Seranova Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Mutlu Yıldız kimdir? Yusuf Mutlu Yıldız daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yusuf Mutlu Yıldız'ın biyografisi...

Aziz Ahmet Kaçar kimdir?

Akfen GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Aziz Ahmet Kaçar kimdir? Aziz Ahmet Kaçar, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Aziz Ahmet Kaçar'ın biyografisi...

Aziz Ayyıldız kimdir Haberi

Aziz Ayyıldız kimdir

Mersin'de faaliyet yürüten TPD Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ayyıldız, Şubat ayında konut satışlarında yaşanan yüzde 7'lik yükselişi değerlendirdi. 


Dünya ekonomilerindeki dalgalanmalar ve teröre rağmen satışlarda beklenilenin üzerinde bir yükseliş sağlandığını ifade eden Ayyıldız, yatırımcının çekimser olduğu bir dönemde yaşanan bu yükselişin güven ile alakalı olduğunu söyledi. 


Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK)'in açıkladığı rakamların sektöre de güven verdiğini ifade eden Ayyıldız, "Türkiye İstatistik Kurumu'nun açıkladığı, şubat ayına ilişkin konut satış istatistiklerine göre, satış sonucu el değiştiren konut sayısı, şubatta geçen yılın aynı ayına göre yüzde 7 artışla 101 bin 703 oldu. 


Ülkemizde ve Dünya çapında çekimser bir havanın hakim olduğu şu günlerde Türkiye'de TÜİK'in açıkladığı konut istatistikleri sektörümüze güven verdi. Çünkü yatırımcı her dönem kazandıran konut yatırımını ertelemeden yoluna devam ettiğini gösterdi. İçinde...