19 / 04 / 2024

Azra Akın evi

Azra Akın evi

Kasım'da oğlu Demir’i kucağına alan Azra Akın, Edirne’de bir çiftlikte yaşıyor. Eski manken, hafta sonu oğluyla iki buzağıyı ziyaret etti. 

Azra Akın Edirne'ye yerleşti! Çiftlikte yeni yaşam!

Kasım'da oğlu Demir’i kucağına alan Azra Akın, Edirne’de bir çiftlikte yaşıyor. Eski manken, hafta sonu oğluyla iki buzağıyı ziyaret etti. 

FETÖ'cü Akın İpek İngiltere’deki evini kliseye çevirdi!

İngiltere’de dört malikâne alan FETÖ’cü Akın İpek'in bir evi kiliseye çevirdiği belirlendi. İpek’in İngiltere’de kaçmadan önce açtığı davaları kazanamadığı öğrenildi.

Pablo Escobar'ın evi görenleri şaşırtıyor!

Kolombiyalı uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar'ın zengin olduğu yıllarda yaptırdığı lüks malikanesinin şimdiki hali görenleri şaşırtıyor. Escobar'ın evi 1993'teki yaşanan patlama sonucu harabeye döndü.

Pablo Escobar'ın evi yıkılmak isteniyor!

1993'te öldürülen uyuşturucu kaçakçısı Pablo Escobar’ın evi yıkılmak isteniyor. Kolombiya'nın Medellin Belediyesi, Escobar’ın evini, dönemin kurbanları için bir park yapılması amacıyla yıkmak istiyor.

Azra Akın'ın kayınpederi Atakan Koru arazisi zengini çıktı!

Dünya güzeli Azra Akın'ın bu yaz evlenmeyi planladığı sevgilisi Atakan Koru'nın babası Ahmet Koru arazi zengini çıktı.

Antalya'daki ters ev ziyaretçi akınına uğradı!

ANTALYA Kundu’da Türkiye’nin ilk, dünyanın 13’üncü ters evi ziyaretçi akınına uğruyor. 1’i Rus 3 girişimcinin açtığı ters ev, 15 lira ücretle ziyaret ediliyor.

Adem Akın: Güven ve istikrar inşaat sektörünü büyütür!

ANGİAD Yönetim Kurulu Üyesi Adem Akın, güven ortamı sağlandığı sürece inşaat sektörünün geleceğinin parlak olduğunu söyledi. Akın, “Ankara’da önümüzdeki dönemde de çok büyük yatırımlar yapılacak" dedi...

Ahmet Meriç: Akün ve Şinasi sahneleri kapanmayacak!

Akün ve Şinasi sahnelerinin de bulunduğu Kavaklıdere'deki binayı Emek Inşaat'tan 31 milyon liraya satın alan Ahmet Meriç, binada yıkım değil restorasyon yapılacağını belirterek, sahnelerin kapanmayacağını söyledi...

Hayatımın evi projesi nedir?

Hep İstanbul projesi Tekfen Emlak Geliştirme imzası ile yükseliyor. Konut fiyatlarının 184 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje Hayatımın evi projesi sloganı ile satışlarına devam ediyor.

Akün ve Şinasi sahneleri otel olacak!

Ankara'nın en önemli iki tiyatro sahnesi, Akün ve Şinasi sahnelerini Maritza Inşaat'ın da ortaklarından Ahmet Meriç'in satın aldığı öğrenildi. Meriç, sahnelerin de yer aldığı binanın olduğu arsada otel projeleri olduğunu belirtti...

Emek İnşaat, Şinasi ve Akün sahnelerinin bulunduğu binayı sattı!

Emek İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Yazıcı, Ankara’nın sembol tiyatro salonları Akün ve Şinasi sahnelerinin bulunduğu binanın satıldığını açıkladı. Akün ve Şinasi tiyatrolarının bulunduğu bina 33 milyon 200 bin TL'ye işadamı Ahmet Meriç'in oldu.

Atik ile Akın Essenora projesi!

Atik ile Akın Essenora projesi 2016 yılında teslim edilecek. 24 ay vade farksız taksit yapılan projede daireler 245 bin TL ile 1 milyon 439 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor.

Akın İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akın İnşaat Proje Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmet Akın tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 31 Ekim 2014 tarihinde Şişli, Abide-i Hürriyet Caddesi'nde kuruldu.

Azra Akın evi Haberi

Azra Akın evi

İşadamı Atakan Koru ile evlenen daha sonra Edirne’nin İpsala İlçesi'ne taşınan ve ara ara İstanbul’a gelen Azra Akın, mütevazı hayatıyla dikkat çekiyor. Evinin bahçesinde elmadan kayısıya birçok meyve yetiştiren Akın, hayvancılıkla da ilgileniyor.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; Kasım ayında oğlu Demir'i doğuran doğal hayatı seçen başarılı isim, hafta sonu bebeğiyle yeni doğmuş bir buzağının fotoğrafını paylaştı. Oğluyla kendi çiftliklerinin yanında bulunan hayvanlarla yakından ilgilenen ünlü isim, o anları da sosyal medya hesabından yayımladı. Fotoğrafı “Çiftlikte yaşam, iki anne, komşu ziyareti” notunyla paylaştı. Akın bir röportajında her zaman doğal olanı sevdiğini ve yaşamını ona göre şekillendirdiğini ifade...