28 / 03 / 2024

B.A. Grup ve Barışkent Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın

B.A. Grup ve Barışkent Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın

B.A. Grup Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, darbe girişiminin arkasında, son 14 yıldaki kalkınma ve büyüme performansı ile bir küresel güç haline gelen Türkiye’nin kutlu yürüyüşünü çekemeyen emperyal odakların bulunduğunu söyledi.

Bakan Özhaseki açıkladı! Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracağız!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Yeniden İmar Çerçeve Projesi kapsamında afet bölgesini alt ve üst yapısıyla ayağa kaldıracaklarını açıkladı.

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

A Grup Taahhüt İnşaat Tasarım Ve Mimarlık Anonim Şirketi Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahu Önal ve Ertuğrul Eken ortaklığında kuruldu.

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Federal Grup İnşaat Elektrik Nakliye Tekstil Reklam Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Tuzla'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Berk Akın tarafından kuruldu.

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergörler Grup Tekstil İnşaat Plastik Oto Yedek Parça Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Saim Ergör tarafından kuruldu.

İzmir Karaburun'da 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor! Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın!

İzmir Karaburun Saip, Saipaltı (Yalı), ve Ambarseki Mevkiinde yer alan 14 arsa ve arazi satışa çıkıyor... Yazlık bölgede arsa ve arazi arayanlar bu tarihleri kaçırmayın...

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökkuşağı Grup Yapı Alüminyum Orman Ürünleri Otomotiv Ambalaj Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kutlualp tarafından kuruldu.

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Datça Grup Yapı Otomotiv Orman Ürünleri Ambalaj Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Emirhan Sabri Önkol tarafından kuruldu.

Carrefoursa kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hisse fiyatlarını açıkladı

Kurban Bayramına sayılı günler kala Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvan hisse fiyatlarını açıkladı. Kurban kesmek isteyen vatandaşlara iki farklı seçenek sunuluyor. İşte detaylar...

Büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarda 2022 kurbanlık fiyatları açıklandı! En ucuz kurbanlıklar kaç lira oldu?

Büyükbaş ve küçükbaş hayvanların kurbanda kaç liradan satılacağı ortalama fiyatın ne olacağı belli oldu. Bu sene Kurban Bayramı'nda kurban almak isteyenlerin hisselerinin kaç lira olacağı hesaplandı. İşte 2022 Kurbanlık fiyatları ve en ucuz kurbanlık fiyatları...

Büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları uçuşa geçti! Bir kurbana 20 kişi ortak mı olacak?

Büyükbaş ve küçükbaş hayvan sayısındaki azalma Kurban Bayramı'nda canlı hayvan arzının düşmesine neden olabilir. İzmir Kırmızı Et Üreticileri Birliği Başkanı Osman Civil bu sene piyasada kurban fiyatlarının 70 bin liraya kadar çıkabileceğini söyledi.

Büşra Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Büşra Grup İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da Fatih Cebbar tarafından kuruldu.

Accor Grubu, Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldı!

Rusyadaki dört otelin işletmecisi olan Accor Grubu yaptığı açıklama ile Rusya'daki büyüme ve yeni otel açma operasyonlarını askıya aldığını belirtti.

Anruz Demir Çelik Yedek Parça Ambalaj Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anruz Demir Çelik Yedek Parça Ambalaj Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Anruz tarafından kuruldu.

B.A. Grup ve Barışkent Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın Haberi

B.A. Grup ve Barışkent Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın

B.A. Grup ve Barışkent Yönetim Kurulu Başkanı Barış Aydın, 15 Temmuz darbe girişiminin arkasındaki Fethullah Gülen’in ABD tarafından derhal Türkiye’ye iade edilmesi ve yargılanarak gerekli cezaya çarptırılmasını istedi.


Aydın darbe girişimini değerlendirirken, “Ülkemiz ve demokrasimiz alçak bir saldırıyla karşı karşıya kalmış, milletin hür iradesiyle seçtiği meşru iktidarı silah gücüyle devirmeye yeltenen bir grup FETÖ’cü vatan haininin bu girişimi, güçlü devletimiz, basiretli yönetim ve topyekûn milletimizin iradesi ile boşa çıkarılmış, kahramanca püskürtülmüştür” dedi. Darbe girişimine karşı milletin sergilediği demokrasiye sahip çıkma iradesinin takdire şayan olduğunu ifade eden Aydın, “Bizler iş dünyası olarak, Türkiye’mizin seçilmiş meşru hükümetini devirmeye, milli iradeyi gaspa yönelecek her türlü girişime karşı, her zaman milletimizle beraber gövdemizi siper ederiz” dedi. 


Aydın, gerçekte bu saldırının arkasında, son 14 yıldaki kalkınma...