19 / 04 / 2024

Carrefoursa kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hisse fiyatlarını açıkladı

Carrefoursa kurbanlık büyükbaş ve küçükbaş hisse fiyatlarını açıkladı

Kurban Bayramına sayılı günler kala Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık hayvan hisse fiyatlarını açıkladı. Kurban kesmek isteyen vatandaşlara iki farklı seçenek sunuluyor. İşte detaylar...



CarrefourSA yüzde 100 yerli besi kurbanlık paketleriyle farklı alternatifler sunan CarrefourSA, bayramın 4. günü teslim almak isteyenlere indirim fırsatı tanıyor.

Sakatat dahil en az 17 kilogramlık "Kıvırcık Koç Kurban Paketi" 3 bin 450 TL’den, Axess kart ile alışverişe özel 200 liralık indirim avantajı ile 3 bin 250 TL’den satılıyor.

En az 20 kilogramlık sakatat dahil "Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi" ise 3 bin 950 TL’den, Axess ile alanlara özel 3 bin 750 TL’den satılıyor. Bayramın 4. günü teslim almak isteyenler ise kurbanlık 1/7 hisse "Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi"nden özel indirim ile yararlanabilecek.

Bayramın 4. günü teslim alınacak en az 20 kilogramlık kemiksiz "Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi", 3 bin 800 TL’ye satılırken, Axess kart ile satın almayı tercih edenler yine 200 liralık indirimden faydalanabilecek. "Büyükbaş Kurbanlık Hisse Paketi", kurbanlık bir dananın karaciğer, yürek, böbrekten oluşan sakatatları dahil 1/7 oranındaki hissesini içeriyor.


Geri Dön