25 / 04 / 2024

Migros büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı! Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacak

Migros büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı! Kurban Bayramı'nda ücretsiz olacak

Miros kurbanlık fiyatlarını açıkladı. Kurban Bayramı’nda Anadolu’nun dört bir yanındaki yetiştiricilerden alınan kurbanlıklar en iyi fiyatlarla ve ücretsiz kasaplık hizmeti ile satışa sunulacak.. İşte Migros'un kurbanlık hayvan hisse fiyatları...



Veteriner hekimler tarafından alınan kurbanlıklar, çağdaş yöntemlerle, noter ve resmi din görevlisi huzurunda İslami koşullara uygun olarak kesiliyor. Migros'ta, ağırlığı ortalama 30-35 kilogram, koli ağırlığı en az 12 kilogram olan kurbanlık koç 2 bin 995 TL, ağırlığı ortalama 38-42 kilogram, koli ağırlığı en az 16 kilogramlık kurbanlık Kıvırcık koç 3 bin 595 TL ve 1/7 hisseli büyükbaş kurbanlık ise sakatat kısmı içermeden en az 25 kilogram kemiksiz et olmak üzere 4 bin 595 TL'den satışa sunuluyor.

Kurban siparişleri, Migros mağazalarından, www.migros.com.tr üzerinden ve Migros Mobil uygulamalarından verilebiliyor.

Migros müşterileri kurban siparişlerini adrese teslim olarak ya da kendilerine en yakın mağazadan da teslim alabilecek.

Büyükbaş 1/7 hisse kurbanlıklarda müşterilere sunulan en az et miktarına sakatatlar dahil edilmiyor.

KESİM İSLAMİ KURALLARA UYGUN YAPILIYOR

Sipariş verilen kurbanlıkların kesim öncesinde, Migros'un veteriner hekimleri tarafından canlı muayenesi ve resmi kurum tarafından verilen sağlık raporlarının kontrolleri yapılıyor.

Kesimler ve kurban hisselerinin hazırlanması yasal mevzuata ve standartlara uygun şekilde onaylı kesimhanelerde ve üretim, depolama tesislerinde gerçekleştiriliyor.

Kesimhanelerde İslami kurallara uygun olarak bayram namazını takiben, resmi din görevlisi ve noter huzurunda isim okunarak kesilen kurbanlıklar genel hisse kolisi olarak hazırlanıyor.

Kesim sonrasında kurbanlıkların karkas ve iç organları yüzde 100 sağlık muayenesinden geçiriliyor. Kesim bilgisi, müşterinin sipariş formunda belirttiği cep telefonuna SMS olarak iletiliyor.

Migros büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatlarını açıkladı! Kurban Bayramı nda ücretsiz olacak


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön