28 / 03 / 2024

Baba Oğul Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Baba Oğul Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Baba Oğul Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Selime Berna Torun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Bakırköy, Ataköy 3-4-11 Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

1952 yılında arsa kavgası 2 cana mal olmuş! Baba ve oğul arsa kurbanı oldu! 

Arsa kavgaları geçmişte de sık sık gündeme gelmiş. Her dönemde karşımıza çıkan arsa kavgalarından biri de 1952 yılında yaşanmış. Bilecik'te yaşanan arsa kavgası sonrası iki kişi öldürülmüş. İşte ayrıntılar...

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trias Yapı Ve Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Oğul, Mehmet Akif Özçakal ve Narin Aliosman ortaklığında kuruldu.

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Hayrıoğlu Grup Yapı Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Hayrıoğlu tarafından kuruldu.

Erken emeklilik formülü ayyuka çıktı: İşte gelecek sene emekli olacak o şanslı grup!

Erken emekli olmak isteyen milyonlarca kişi emeklilik fırsatlarının detaylarını merak ediyor. İşte 2024 yılında emekli olacak o şanslı grup...

İmes Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmes Taahhüt İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Dilan Oğul tarafından kuruldu.

Baba oğluna verdiği tapuyu geri alabilir mi? Tapu hangi hallerde bozulur?

Tapu intikal durumu pek çok durumda yaşanabiliyor. Örneğin bir baba, oğluna tapu verebilir. Tapu verildiğinde geri alınabilir mi, alınmaz mı? İşte detaylar!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gençoğlu Grup Elektrik Elektronik İnşaat Ve Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Gençkurt, Şeref Gençkurt ve Zafer Çepnioğlu ortaklığında kuruldu.

Babamın üzerine olan tapuyu nasıl alabilirim? Baba oğluna verdiği tapuyu geri alabilir mi?

Miras konusunda kişilerin kafalarını kurcalayan bazı önemli detaylar vardır. İşte miras konusunda vatandaşlar tarafından araştırılan detaylar!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Çoğul Nakliyat İnşaat Reklam Ayakkabıcılık Kimyevi Maddeler Tekstil Taahhüt San.Tic.Ltd.Şti. Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Umut Baran tarafından kuruldu.

EYT için net tarih az önce duyuruldu! İşte maaşların hesaplara yatacağı o tarih!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile ilgili bu kez net tarih verildi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, düzenlemenin yasalaşmasını bekleyen EYT mensupları için hem düzenlemenin TBMM’ye geleceği tarihi hem de yaklaşık 2.5 milyon kişinin ilk maaşlarını alacakları tarihi duyurdu.

EYT'liler müjde! Maaşlar o ay tıkır tıkır hesaplara yatacak! AK Parti'den EYT açıklaması...

Milyonlarca EYT'linin beklediği müjdeyi AK Parti Grup Başkanvekili Muhammed Emin Akbaşoğlu verdi. Akbaşoğlu, EYT'lilerin mart ayında maaşlarını alacağını belirtti...

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fıglıo İnşaat Hırdavat Otomotiv Makina Ve Madencilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 1 milyon 250 bin TL sermaye bedeli ile Sedat Oğul tarafından kuruldu.

Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? Ölen anne ve babanın emekli maaşı kime bağlanır? Ölüm aylığı şartları...

'Ölen babanın ve annenin emekli maaşını kimler alabilir?' sorusunun yanıtı merak ediliyor. Peki anne ya da babanın ölmesi halinde emekli maaşı kime kalır? Anne ya da baba ölünce emekli maaşını kim alır? İşte o soruların yanıtları...

Baba Oğul Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi Haberi

Baba Oğul Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adresi

Baba Oğul Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Selime Berna Torun Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 10 Şubat'ta Bakırköy, Ataköy 3-4-11 Kısım Mahallesi'nde kuruldu.


Baba Oğul Grup Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...