16 / 04 / 2024

babacan premium ön talep

babacan premium ön talep

İstanbul Esenyurt'ta inşa edilen Babacan Premium 28 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Proje 6 bloktan meydana geliyor.

Babacan Yapı, Babacan Premium için ön talep topluyor!

Babacan Yapı, Esenyurt'ta inşa ettiği 6 blokluk projesi Babacan Premium için ön talep toplamaya başladı. Premium projesini ilk olarak ise 8-10 Eylül arasında Dubai'de Gtyscape Global fuarında görücüye çıkaracak.

Babacan, Premium için ön talep toplamaya başladı!

Babacan Yapı, yeni projesi "Babacan Premium"için ön talep toplamaya başladı. Esenyurt'ta, 28 bin 500 metrekarelik alan üzerinde 6 bloktan oluşacak Babacan Premium, 6 blok ve 2 etaptan oluşacak

Babacan Premium’da faizler sıfırlandı!

Babacan Holding, Beylikdüzü'de en prestijli proje olarak gösterilen Babacan Premium’da faizleri sıfırladı. Projede,“40 Bin TL Peşinat, 40 Ay Yüzde Sıfır Faizle Hemen Taşın” kampanyası başladı.

Babacan Premium'da bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı!

Babacan Premium'da Türkiye İçin Kazanç Vakti kampanyasına yoğun ilgi devam ediyor.  Sınırlı sayıda daire için geçerli kampanyada 120 ay, bankasız kefilsiz ev sahibi olma fırsatı devam ediyor.

Babacan Premium'da yüzde 20 indirim!

Babacan Premium'da yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. Fiyatların 319 bin TL'den başladığı Babacan Premium Projesi'nde ilk teslimler  Eylül 2018’de başlıyor.

Babacan Premium'da 0 peşinatla!

Babacan Premium'da 0 peşinatla yüzde 20 indirimle ödemeler yapılıyor. İstanbul Beylikdüzü E-5 üzerinde yer alan proje Babacan Holding imzasını taşıyor.

Babacan Premium'da 269 bin TL'den başlayan fiyatlar!

Babacan Premium projesi konut ve ticari ünitelerden oluşuyor. Fiyatların 269 bin TL'den başladığı projede 40 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor...

Babacan Premium’un ticari üniteleri satışta! 40 ay sıfır 0 faizle!

Babacan Premium'da bulunan 56 adet ticari ünitesini satışa çıkaran Babacan Holding yatırımcıya karlı bir yatırım fırsatının kapılarını açıyor...

Babacan Premium 2. Etap’ta ön talep toplanıyor!

Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan ‘Babacan Premium’da 2. etap satışları için ön talep toplanmaya başlandı. Babacan Premium’da lansman öncesinde firma bünyesinde 40 ay 0 faiz ile ödeme avantajı sunuyor.

Babacan Premium’da ramazan ayına özel sıfır peşinat kampanyası!

Babacan Holding, Ramazan ayına özel kampanyası başlattı. Kampanyaya göre Ramazan ayı boyunca Babacan Premium’dan sıfır peşinat, aylık 2.150 TL taksitle konut sahibi olmak mümkün.

Babacan Premium Döner Günü 16 Nisan'da!

Babacan Holding imzasıyla hayata geçirilen Babacan Premium satış ofisinde 16 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan ‘Döner Günü’ etkinliğinde aileler bir araya gelecek.

Babacan Premium Tower'da yüzde 5 peşinat fırsatı devam ediyor!

'Babacan Premium'un 2'nci etap projesi olan 'Babacan Premium Tower'da 40 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma imkanı da sunuluyor. Dolarını bozdurup belgeleyene yüzde 20 indirim yapılıyor.

Babacan Premium Tower'da yüzde 20 indirim avantajı!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da dolarını bozdurup belgeleyene yüzde 20 indirim yapılıyor..

Babacan Premium 2. etapta faizler 0,39'dan başlıyor!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabında fiyatlar 269 bin TL'den başlıyor. Projede 0,39'dan başlayan faiz oranları ile daire sahibi olmak mümkün..

Babacan Premium Tower'da 389 bin TL'ye 2+1!

'Prime suites' ve 'home office' olarak tasarlanan 'Babacan Premium Tower'; sakinlerine hem iş hayatını hem de huzurlu bir yaşamı bir arada sunuyor..

babacan premium ön talep Haberi

babacan premium ön talep

Babacan Yapı imzasıyla yükselen Babacan Premium'da ilk etabın 2018 yılının Haziran ayında, ikinci etabın ise 2018 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Proje toplam 28 bin 500 metrekare arsa alanı üzerinde yayılıyor.


İstanbul Esenyurt'ta yer alan Babacan Premium projesinde ön talep süreci devam ediyor. Projede toplam 1400 daire ve 115 ticari ünite bulunuyor. 


İçerisinde AVM ve otel de bulunan Babacan Premium'da ön talep sürecine özel 40 ay vade farksız taksitle ödeme yapılabiliyor. Projede kampanya kapsamında 0 faizle konut sahibi olunuyor. 


6 bloktan meydana gelen projede sosyal alanlar içerisinde; spor kulübü, sosyal tesis, 24 saat kapalı devre güvenlik sistemi mevcut.



Babacan Premium satış ofisi;

Tel: 444 24 20

Web: