29 / 03 / 2024

Babacan Premium satış ofisi

Babacan Premium satış ofisi

Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, Babacan Premium Evleri'nden alacaklara 30 Mart'a kadar indirimli satış yapacaklarını söyledi. Projede en yüksek metrekare fiyatı ise 3 bin 600 lira.

Babacan Premium Esenyurt teslimleri!

Babacan Premium Esenyurt teslimleri 2018 yılı içerisinde gerçekleşecek. Metrobüse 500 metre yakınlıkta olan projede 1.216 adet konut ve 102 adet ticari birim bulunuyor.

Babacan Premium Residence iletişim!

Babacan Premium Residence iletişim için 0212 596 38 78 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Babacan Yapı imzasıyla inşa edilen projede 40 ay vade farksız taksit avantajı sağlanıyor.

Babacan Premium Esenyurt satılık daire!

Babacan Premium Esenyurt satılık daire teslimlerinin 2018 yılında yapılması planlanıyor. Babacan Yapı tarafından inşa edilen proje metrobüse 500 metre yakınlıkta yer alıyor.

Esenyurt Babacan Premium nerede?

İki etap halinde teslim edilecek Babacan Premium Konutları 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tipte dizayn edildi. Proje 5 blok halinde yükseliyor. Peki Esenyurt Babacan Premium nerede?

Babacan Premium'dan 3 saatte 5,5 milyonluk satış!

Babacan Yapı’nın, Esenyurt E-5 üzerinde hayata geçirdiği Babacan Premium projesine özel düzenlenen brunch davetinde 5,5 milyon liralık satış cirosu elde etti.

Babacan Premium'da 1. Etap 2018 Haziran'da teslim!

“Babacan Premium” lansmanı öncesinde yatırımcılara kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. “Prim Yapmadan Premium’a Gelin” kampanyasıyla yatırımcılara %25 peşinat, Babacan Yapı bünyesinde 40 ay sıfır faizle taksitlendirme imkanı veriliyor.

Babacan Premium Evleri ödeme bilgileri!

Babacan Premium'da 1+0'dan 3+1'e kadar daire seçenekleri mevcut. Proje Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre mesafede bulunuyor. İşte Babacan Premium Evleri ödeme bilgileri...

Babacan Premium iletişim bilgileri telefon!

6 blok şeklinde yükselen proje ulaşım bilgisine göre metrobüs istasyonuna 500 metre uzaklıkta bulunuyor. Babacan Premium iletişim bilgileri telefon numarası 0 212 876 18 08 olarak belirlendi.

Babacan Premium'da 258 bin TL'ye 1+1!

Babacan Yapı tarafından hayata geçirilen Babacan Premium'da 1.400 daire, AVM ve otel bulunuyor. Projede ilk etap teslimlerinin Haziran 2018'de gerçekleşmesi planlanıyor.

Babacan Premium güncel fiyat listesi!

Babacan Premium güncel fiyat listesi 176 bin liradan başlayarak değişiyor. Esenyurt'ta yükselen Babacan Premium Evleri projesinde 40 ay vade farkı olmadan firma bünyesinde ödemeler yapılıyor...

Babacan Premium projesi Emlak 2015 Fuarı'nda tanıtıldı!

CNR Expo'daki 'Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'nda' Esenyurt'taki Babacan Premium projesi de tanıtıldı. İbrahim Babacan, "Projemizin ticari ve sosyal imkanları ile cazip fiyat olanakları var'' dedi.

Babacan Premium fiyatlar!

İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü'nde yükselecek olan proje 2 etap şeklinde tasarlandı. Proje Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Babacan Premium fiyatlar 285 bin liradan başlayarak yükseliyor.

Babacan Premium daire fiyatları!

Atatürk Havalimanı’na 15 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje toplam 1.400 adet daire ve 115 ticari üniteden meydana geliyor. Babacan Premium daire fiyatları 285 bin liradan başlıyor.

Beylikdüzü Babacan Premium ne zaman teslim?

Beylikdüzü Babacan Premium teslim tarihi, ödeme planı ve fiyat bilgileri haberimizde yer alıyor. Babacan Premium projesi 1.400 konut ve 115 ticari üniteden meydana geliyor...

Babacan Premium’un ticari üniteleri satışta! 40 ay sıfır 0 faizle!

Babacan Premium'da bulunan 56 adet ticari ünitesini satışa çıkaran Babacan Holding yatırımcıya karlı bir yatırım fırsatının kapılarını açıyor...

Babacan Premium 2. Etap’ta ön talep toplanıyor!

Yerli ve yabancı yatırımcıların yoğun ilgisiyle karşılaşan ‘Babacan Premium’da 2. etap satışları için ön talep toplanmaya başlandı. Babacan Premium’da lansman öncesinde firma bünyesinde 40 ay 0 faiz ile ödeme avantajı sunuyor.

Babacan Premium'un yeni etabı satışta! 347 bin TL'ye!

Babacan Premium projesinin yeni etabı A4 blok satışa sunuldu. 1.216 konut, 102 mağazadan oluşan projede 1+1 dairelerin başlangıç fiyatları 347 bin liradan başlıyor.

Babacan Premium Döner Günü 16 Nisan'da!

Babacan Holding imzasıyla hayata geçirilen Babacan Premium satış ofisinde 16 Nisan Pazar günü düzenlenecek olan ‘Döner Günü’ etkinliğinde aileler bir araya gelecek.

Babacan Premium Tower satış fiyatları!

Babacan Premium Tower satış fiyatları 269 bin TL'den başlayarak değişiyor. Babacan Premium Tower'da 50 ay sıfır faiz ödeme imkanı sunuluyor...

Babacan Premium Tower fiyatları 2016!

Babacan Holding imzasıyla hayata geçirilen Babacan Premium Tower projesinde satışlar başladı. Proje 262 daireden meydana geliyor. İşte Babacan Premium Tower fiyatları 2016...

Babacan Premium Tower'da 269 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Esenyurt'ta Babacan Holding tarafından hayata geçirilen Babacan Premium Tower'da satılık daire fiyatları 269 bin liradan başlıyor..

Babacan Premium Tower'da 0.39 faizle!

Babacan Holding’in Esenyurt'ta inşa ettiği projesi 'Babacan Premium'un 2'nci etabı 'Babacan Premium Tower'da satılık daire fiyatları 269 bin liradan başlıyor...

Babacan Premium Tower'da 3+1 daireler 474 bin TL'ye!

'Babacan Premium'un 2'nci etap projesi olan 'Babacan Premium Tower'da 1+1'ler 269 bin TL'den başlarken, 2+1'ler 389 bin TL ve 3+1'ler ise 474 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor..

Babacan Premium Tower'da 2. etap evler alıcıyla buluştu!

Babacan Holding tarafından Beylikdüzü'nde hayata geçirilen ve 6 bloktan oluşan 'Babacan Premium'un ikinci etabı 'Babacan Premium Tower'da satışlar başladı.

Babacan Premium'da ikinci etap satışlar başladı!

Babacan Holding tarafından Beylikdüzü’nde hayata geçirilen ve 6 bloktan oluşan 'Babacan Premium'un ikinci etabı 'Babacan Premium Tower’da satışlar başladı.

Babacan Premium'da günde 99 TL'ye daire!

Babacan Premium ev sahibi olmak isteyenlere kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Günlük 99 TL’den başlayan fiyatları içeren kampanya detayları 08 Mayıs Pazar günü düzenlenecek satış ofisi davetinde ev sahibi olmak isteyenlere aktarılacak.

Esenyurt Babacan Premium ödeme şartları!

Esenyurt Babacan Premium projesinde 233 bin liradan başlayan lansman fiyatlarıyla satışlar devam ediyor. Babacan Premium Esenyurt projesinde 1.216 daire ve 102 mağaza yer alıyor...

Babacan Premium satış ofisi Haberi

Babacan Premium satış ofisi

Babacan Holding, geçtiğimiz günlerde resmi satışlarına başladığı Esenyurt'taki yeni projesi Babacan Premium ile dikkatleri yeniden üzerine çekti. Büyük avantajlarla satışa sunulan Premium Evleri'nde fiyatlar, bulunduğu bölgeye göre oldukça uygun. Esenyurt'ta konut metrekare fiyatları 3 bin 500 ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, Premium'da 2 bin 800 liradan başlayan metrekare fiyatlarıyla ev almak mümkün. Projede en yüksek metrekare fiyatı ise 3 bin 600 lira. 400 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Babacan Premium, 1216 konuttan oluşuyor. Projede ayrıca kapalı AVM ve cadde dükkanları dahil 102 mağaza yer alıyor.


SON GÜN 30 MART 


Babacan Premium'dan ev alacaklar için başlattıkları kampanyanın 30 Mart'a kadar süreceğini söyleyen Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, "Lansmana özel yüzde 15 indirim ve yüzde 15 peşinatla ev sahibi yapıyoruz. Kendi...