20 / 04 / 2024

Babacan Premium Esenyurt'ta indirimli satışlar 30 Mart'ta son!

Babacan Premium Esenyurt'ta indirimli satışlar 30 Mart'ta son!

Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, Babacan Premium Evleri'nden alacaklara 30 Mart'a kadar indirimli satış yapacaklarını söyledi. Projede en yüksek metrekare fiyatı ise 3 bin 600 lira.



Babacan Holding, geçtiğimiz günlerde resmi satışlarına başladığı Esenyurt'taki yeni projesi Babacan Premium ile dikkatleri yeniden üzerine çekti. Büyük avantajlarla satışa sunulan Premium Evleri'nde fiyatlar, bulunduğu bölgeye göre oldukça uygun. Esenyurt'ta konut metrekare fiyatları 3 bin 500 ile 4 bin 500 lira arasında değişirken, Premium'da 2 bin 800 liradan başlayan metrekare fiyatlarıyla ev almak mümkün. Projede en yüksek metrekare fiyatı ise 3 bin 600 lira. 400 milyon liralık yatırımla hayata geçirilen Babacan Premium, 1216 konuttan oluşuyor. Projede ayrıca kapalı AVM ve cadde dükkanları dahil 102 mağaza yer alıyor.


SON GÜN 30 MART 


Babacan Premium'dan ev alacaklar için başlattıkları kampanyanın 30 Mart'a kadar süreceğini söyleyen Babacan Holding CEO'su Mehmet Babacan, "Lansmana özel yüzde 15 indirim ve yüzde 15 peşinatla ev sahibi yapıyoruz. Kendi bünyemizde 48 aya kadar vade imkanı da sunuyoruz, Banka kredisi kullanılması durumunda ise yüzde 15 peşin, 6 ve 12. aylarda yüzde 5 ara ödeme, geri kalanı için 120 aya kadar vade imkanı da var. Evlerimizin fiyatı şu anda çok uygun. İstanbul'un en merkezi bölgelerinden birinde 2 bin 800 liradan başlayan fiyatlarla ev satıyoruz. Bu fiyatlar son demlerinde, kaçırmayın" dedi. 


'Oranlar değil refinansman önemlidir' 


"Konut kredisi faiz oranlarının düşmesini beklemeyin" diyen Mehmet Babacan, "Oranların düşmesini beklerseniz diğer taraftan ev fiyatları artacak" dedi. Kredi konusunda tüketicinin önünde büyük fırsatlar olduğuna vurgu yapan Babacan, "Şu anki oranlardan kredi kullanılsa bile düştüğü zaman yeniden yapılandırma yapılabilir. Refinansman tüketiciye sunulan büyük avantaj ve tüm bankalar yapıyor" değerlendirmesini yaptı. 


Yeni gözdeler yolda 


Babacan Holding, 2016'da yeni konutlar yapmaya devam edecek. Bunlardan biri Atatürk Havalimanı'nın karşısında yer alacak. 1001 daireden oluşacak projede 3 ay sonra ön talep dönemi başlayacak. Diğer bir proje ise Gaziantep'te. Eylül aymda inşaatma başlanılması hedeflenen proje, Gaziantep'in en lüks konutlarının olduğu İbrahimli bölgesinde yer alacak. 


Babacan Premium Evleri'nin avantajları 


-Yüzde 1'lik KDV avantajına sahip. 

-Fiyatları bulunduğu bölgeye kıyasla oldukça uygun. 

-Ulaşım rahat. Evler; E5'e 100 metre, metrobüse 500 metre ve -Atatürk Havalimanı na 15 km uzaklıkta. 

-Mimarisi dikkat çekici. 1+1 daireler giriş çıkışı ayrı olan iki kulede, 2+1 ve 3+1 daireler ise U bloklu aile rezidansında. 



Posta



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Babacan Holding Esenyurt ilçesinde yedi bloktan oluşan bin 216 konutluk bir projeye imza atmaya hazırlanıyor. Projede kapalı AVM ve cadde dükkanları dahil toplam 102 ticari ünite de yer alacak. Eylül ayında inşasına başlanan projenin birinci etabının 2018 yılı haziran ayında, ikinci etabının ise 30 Aralık 20l8'te teslim edilmesi planlanıyor. Babacan Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, "Bu projeyle Esenyurt bölgesindeki proje sayımızı altıya çıkarıyoruz. Projeyi 45 milyon dolar ödeyerek 2015 yılı başında satın aldığımız arazide yapacağız" diyor. 


Ekonomist


Haber Vatan'da şöyle yer aldı;

Geliştirdiği kalite odaklı özgün iş modelleriyle ayrışan Babacan Holding’in yeni projesi Babacan Premium avantajlı lansman kampanyası ile satışlarının yüzde 38’ini tamamladı. Geçmiş ile geleceğin, lüks ile konforun, estetik ile uyumun, doğa ile çağdaş mimarinin ideal karışımı olan 1216 konuttan oluşan Babacan Premium’un lansmana özel yüzde 15 indirim yüzde 15 peşinat fırsatı 30 Mart’a kadar devam edecek.


İstanbul’un farklı bölgelerinde 2002 yılından bu yana kendi satın aldığı arsalar üzerinde inşa edilen nitelikli ve lüks konut projeleriyle öne çıkan Babacan Holding’in Esenyurt E-5 üzerinde bulunan  projesi Babacan Premium yeni bir satış başarısına imza attı. 1+1’lerin 233 bin TL, 2+1’lerin 344 bin TL, 3+1’lerin ise 398 bin TL’den başlayan satış fiyatları ve avantajlı kampanyasıyla dikkat çeken Babacan Premiumlokasyonu, şık mimarisi ile yatırımcılardan yoğun talep aldı. 09 Mart’ta yapılan lansmandan bu yana konutların yüzde 38’i satıldı.


Metrekare fiyatları 2800 TL’den başlayan ve KDV oranı %1 olan Babacan Premiumlansmana özel kampanyasıyla öne çıktı.Lansman dönemine özel yüzde 15 peşinat ve yüzde 15 indirimle ev sahibi olma fırsatı sunan kampanya 30 Mart tarihine kadar devam edecek. 


Kampanya kapsamında kredi imkanları için anlaşmalı bankalar İş Bankası, Vakıfbank, Akbank, Denizbank, Fibabanka ve Şekerbank’tan destek alınabiliyor. Banka kredisi kullanılması durumunda %15 peşin, 6 ve 12. aylarda %5 ara ödeme, geri kalanı için 120 aya kadar banka kredisi imkanı sunuluyor. Firma bünyesinde ise %25 peşin geri kalan kısmı için 48 aya kadar vadelendirme olanağı veriliyor. 


Babacan Premium’da Elit Bir Yaşam

Her ihtiyaca yönelik 1+1, 2+1,3+1 düz ve loft dairelere kadar geniş seçenekler sunulan Babacan Premium projesinde; 7 blok 1216 konut, kapalı AVM ve cadde dükkanları dahil toplam 102 ticari ünite yer alıyor.Eylül ayında inşasına başlanan projenin 1. etabının 2018 yılı Haziran ayında, 2. etabının ise 30 Aralık 2018’te teslim edilmesi planlanıyor.


Vatan 


Geri Dön