28 / 03 / 2024

Babacan Yapı yeni yıl kampanya

Babacan Yapı yeni yıl kampanya

Babacan Holding, ev sahibi olmak isteyenler için yıl sonuna kadar geçerli olacak yeni bir kampanya başlattı.

Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler Aralık'ta!

Bahçelievler'in en lüks projesi olarak lanse edilen Babacan Yapı Gardenia Bahçelievler'de yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Gardenia Bahçelievler projesinin teslimlerinin bu senenin Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Babacan Yapı'dan 20 milyar TL'lik 10 yeni proje geliyor!

Fnansal yeterliliği yüksek ve öz sermayesi güçlü şirketlerin öne çıkacağı bir dönemden geçildiğini dile getiren Babacan Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Babacan, “2 sene içinde kendi arsalarımızda geliştireceğimiz 10 projeye 20 milyar TL’lik yatırım yapacağız” diye konuştu.

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...

Babacan Central ön talep topluyor! Yeni proje!

Babacan Yapı'nın Beylikdüzü'ndeki yeni projesi Babacan Central ön talep topluyor. Projede ön talep dönemine özel olarak yüzde 20 indirim imkanı sağlanıyor. 

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor!

Ege Yapı yeni projelere hazırlanıyor. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı H. İnanç Kabadayı, sektörün 2020'de yüzde 4-5 arasında büyüyeceğini öngördüklerini söyledi...

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası!

Ege Yapı yeni ödeme kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. ÇamlıYaka Konakları ve Kordon İstanbul projelerinde ödemeler adım adım yapılıyor. 

Babacan Holding basın buluşması ertelendi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne kazandırdığı birçok projeyle, uzun yıllardır Türkiye'nin güvenilir konut markalarından biri olan Babacan Yapı, yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor.

Babacan Holding basın buluşması 14 Mayıs'ta!

Gayrimenkul ve inşaat sektörüne kazandırdığı birçok projeyle, uzun yıllardır Türkiye'nin güvenilir konut markalarından biri olan Babacan Yapı, yeni yatırımlarına devam ediyor. 

Babacan Yapı basın toplantısı 7 Mayıs'ta!

Babacan Yapı, yeni yatırımlarıyla gayrimenkul ve inşaat sektöründeki yükselişini devam ettiriyor. Babacan Yapı yeni hedeflerini ve 2018 projeleri basın toplantısında anlatacak.

Babacan Yapı Gaziantep iletişim!

Babacan Yapı Gaziantep iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Şehitkamil'de Gaziantep Adliyesi'ne yakın konumda inşa edilecek projede 147 daire bulunuyor. 

Babacan Yapı Gaziantep projesi yolda! Yeni proje!

Babacan Yapı yeni projesini Gaziantep Şehitkamil'de hayata geçirecek. Arsa alımı yapılan projede 147 daire yer alacak. 

Aşçıoğlu Yapı yeni yılda kentsel dönüşüme ağırlık verecek!

Türkiye ve yurtdışında inşaat sektöründe faaliyetlerini sürdüren Aşçıoğlu Yapı, yeni yılda hayata geçireceği projelerini açıkladı. 

Fuzul Yapı yeni proje hazırlığında!

2000 yılında inşaat sektörüne geçiş yapan Fuzul Yapı yeni proje hazırlığında. İstanbul’un merkezi lokasyonlarında dev projelere imza atmaya hedefleyen firma, Galatasaray’ın arazisi-Riva ihalesine ve Kağıthane’deki Arıcılar arsası ihalesine girdi.

Babacan Yapı yeni yıl kampanya Haberi

Babacan Yapı yeni yıl kampanya

Beylikdüzü'nde yükselen Babacan Premium ve Babacan Palace projelerinde, ister yüzde 5 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 ay vade; ister Babacan Yapı bünyesinde 40 ay sıfır faizle taksitlendirme olanağı veriliyor. Daire fiyatlarının 292 bin TL'den başladığı Babacan Palace'ta peşin ödemede yüzde 15 indirim uygulanıyor. Babacan Premium'da ise fiyatlar, 315 bin TL'den...