28 / 03 / 2024

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...



İş dünyasındaki 40 seneyi aşkın köklü geçmişiyle insan odaklı ve şehre değer katan projeler hayata geçirecen Siltaş Yapı, 2022'de eş zamanlı olarak 2 yeni projeye başladı. Pendik’in en büyük kentsel dönüşüm projesi konumunda olan Siltaş Panorama projesi 23 bin metrekarelik arazi alanında yükseliyor. İnşa ettikleri projeleri ve sektörün 2022 yılını değerlendiren Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, 2023 yılında yeni bir projeye daha başlayacaklarını ve bu projeyle birlikte yüzde 30 büyüme beklediklerini dile getirdi.

Türk ekonomisinin lokomotif sektörleri arasında yer alan inşaat sektöründe 2011'den bu yana kente değer katan yenilikçi projeleriyle bulunan Siltaş Yapı, 2022 yılını yeni proje hazırlıkları ile kapatmaya hazırlanıyor. 2022'nin ilk yarısında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yaptıklarını ve yüzde 50 büyüme gösterdiklerini dile getiren Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, 2023 yılı hedeflerini de açıkladı.

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

“Sektöre güvenimiz tam, 2023 yılında yeni projemizi lanse edeceğiz”

Yaptığı açıklamada hızla artan inşaat maliyetleri nedeniyle sektördeki tüm oyuncuların zor günler geçirdiği 2022'de Siltaş Yapı olarak özsermayeleri ile üretmeye devam ettiklerini dile getiren Murat Özdemir 2022 yılında da son birkaç yıldır devam eden döviz kurlarındaki yükselişler ve artan inşaat maliyetleri sektörü olumsuz etkilediğini söyledi.

Yaşanan tüm sürece rağmen Türk inşaat sektörüne güvendiklerini belirten Murat Özdemir, Siltaş Yapı olarak sürecin kendilerini etkilese de 2022 yılı bizler için oldukça verimli geçtiğini söyledi. Siltaş Korupark ve Siltaş Panorama olmak üzere iki yeni projeye başladıklarını söyleyen Murat Özdemir, Pendik’in en büyük kentsel dönüşüm projesi konumunda olan Siltaş Panorama projesinin lansmanını yaptıklarını kaydederek, 7 ve 11 katlı 13 bloktan oluşan Siltaş Panorama; 23 bin metrekarelik arazi alanımızda yükselmeye başladığını dile getirdi. Bu projeyle yüzde 50 büyüme gösterdiklerini söyleyen Murat Özdemir, 2023 yılı da hem devam eden projelerimizin tamamlanmasına yönelik hem de yeni projemizi lanse edeceğimiz yoğun bir sene olacağını dile getirdi. Murat Özdemir, yeni projeleriyle yüzde 30 büyüme sağlamayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.


Geri Dön