18 / 04 / 2024

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

2022 yılında Siltaş Panorama projesinin lansmanını yapan ve yüzde 50 büyüyen Siltaş Yapı, yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor...



Sahil ve boğaz hattında yeni projeler geliyor

Önümüzdeki dönemlerde sahil ve boğaz hattında proje planlamaları ve stratejiler geliştirmeyi düşündüklerini dile getiren Murat Özdemir, insan odaklı ve kente değer katan yapılar inşa eden bir şirket olarak bugüne kadar ağırlıklı olarak; Pendik, Kartal, Maltepe aksında iş merkezlerinin yanı sıra Siltaş Nova Park, Siltaş Mavi Park, Siltaş Teras Park, Siltaş Safir Park, Siltaş Flora Park ve Siltaş Marina gibi çok sayıda yeni nesil konut projesini hayata geçirdiklerini kaydetti.

Siltaş Yapı yeni yılda yüzde 30 büyüme hedefliyor!

Son projeleri olan Siltaş Panorama, Anadolu Yakası’nın her geçen gün hızla değerlenen yerleşim alanlarından Pendik’te denize ve yeşile komşu olarak konumlandığını kaydeden Murat Özdemir, bu projeleriyle kayıpsız alan felsefesiyle modern bir mimari, trafikten uzak, doğanın içinde huzurlu bir ortam ve eksiksiz bir sosyal yaşam deneyimi vadettiklerini söyledi. Projelerinin yüzde 65’ini sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayırdıklarını kaydeden Murat Özdemir, LifeX konseptimiz ile sadece bir ev değil, komple bir yaşam alanı planladıklarını dile getirdi. Murat Özdemir sözlerini şu cümlelerle sonlandırdı: "2023 yılında da yine bulunduğu bölgeye değer katacak yeni projelerimize başlayacak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz."

Siltaş Panorama’daki konutların her metrekaresi fonksiyonel bir yaşam alanı sunuyor!

Murat Özdemir: Şehirlerin güvenilir ve sürdürülebilir konutlara ihtiyacı var!

Siltaş Panorama’da hem indirim hem 0 faiz fırsatı!


Geri Dön