18 / 04 / 2024

Siltaş Panorama’da hem indirim hem 0 faiz fırsatı!

Siltaş Panorama’da hem indirim hem 0 faiz fırsatı!

Siltaş Yapı’nın yeni projesi Siltaş Panorama’da hem indirim hem de 0 faiz fırsatı sunuluyor. Söz konusu projede 650 konut ve 24 adet ticari ünite yer alıyor. 



Pendik’in yeni gözde projeleri arasında yer alan Siltaş Panorama’da devam eden kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 10 indirim yapılıyor. Verilen detaylara göre, taksitli alımlarda ise yüzde 5 indirime ek olarak yüzde 40 peşinat ile 24 ay şirket bünyesinde sıfır faizli vade imkanı sunulıyor. Banka kredisi kullanmak isteyenler için ise pek çok kamu bankası ve özel banka alternatifi sunuluyor. Ayrıca bunun dışında kişiye özel alternatif ödeme planları da yer alıyor.

Siltaş Panorama’da hem indirim hem 0 faiz fırsatı!

2+1’den 5+1’e bahçeli ve havuzlu konut seçenekleri

Anadolu Yakası’nın her geçen gün hızla değerlenen bölgeleri arasında yer alan Pendik’te denize ve yeşile komşu olarak konumlanan ve ilçenin en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Siltaş Panorama’da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3,5 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut seçenekleri yer alıyor. Bu konutlar içerisinde dubleks, havuzlu ve teras bahçeli seçenekler de yer alıyor. Projede metrekare fiyatları 35 bin TL'den başlıyor. Konut tiplerine göre ise fiyatlar; 2 oda 1 salonlarda 3 milyon ila 4,5 milyon arasında, 3 oda 1 salonlarda 4,5 milyon ila 7 milyon lira arasında, 4 oda 1 salonlarda 7 milyon ila 9,5 milyon lira arasında, 5 oda 1 salonlarda ise 10 milyon ila 19 milyon lira arasında değişiyor.


Geri Dön