25 / 04 / 2024

babil ve pers imparatorluğu

babil ve pers imparatorluğu

10 bin yıllık Dara Harabeleri'nde çıkan Babil ve Pers imparatorluklarına ait tarihi kalıntılar çıkınca, koruma amaçlı imar planı hazırlandı...

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıs Golden Emlak Danışmanlığı Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mahdı Moradı Zavıeh ve Mohammadamın Jafarı ortaklığında kuruldu.

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli yapıldı!

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti.'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Centa İnşaat Elektrik Orman Ürünleri Oto Yedek Parça Reklam Med.Pers.Dan.San.Ve Tic.Ltd.Şti. Ataşehir'de Ramazan Pırıltı tarafından kuruldu.

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persıan İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Kazem Yaghoobıan tarafından kuruldu.

Babil Bina Ve Tesis Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil Bina Ve Tesis Yönetim Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün kuruldu.

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Arıan Persıa Gayrimenkul Danışmanlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aıan Farajıshıvyarı tarafından kuruldu.

Babil Group Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Babil Group Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 450 bin TL sermaye bedeli ile Hayder M.F. Al-Obaıdı, Mohanad B.A. Al-Rubaye ve Mustafa S.M.S. Mohamed Salıh ortaklığında kuruldu.

Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 inşaat teknikeri alacak!

Hazine ve Maliye Bakanlığı'nın yayınladığı ilana göre, çeşitli birimlerde görevlendirilmek için 3 bilgisayar işletmeni, 25 yardımcı hizmetli, 2 şoför, 15 koruma ve güvenlik görevlisi, 3 elektrik teknikeri, 2 inşaat teknikeri, 2 sıhhi tesisat teknikeri ve 1 iklimlendirme teknikeri olmak üzere 53 pers

Babil İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil İnvestment Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayhan Gassemie Parvin tarafından kuruldu.

Babil İskele Ve Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil İskele Ve Yapı Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ali Coşkun imzasıyla kuruldu.

Babil Uluslararası Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Babil Uluslararası Taşımacılık ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Merve Eryılmaz tarafından 20 bin TL sermaye ile 8 Aralık'ta Ümraniye, Atatürk Mahallesi, Çavuşbaşı Caddesi'nde kuruldu.

Babil Kuleleri ödeme planı! Esenyurt'ta yükseliyor!

Babil Kuleleri ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Projedeki konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salondan oluşuyor

Esenyurt Babil Kuleleri'nin havadan en son videosu!

1.050 adet konut ve 199 adet dükkandan meydana gelen Babil Kuleleri projesi İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor. 13 bin metrekare alan üzerine yayılan Babil Kuleleri projesi 6 blok halinde yükseliyor

babil ve pers imparatorluğu Haberi

babil ve pers imparatorluğu
Güneydoğu'nun Antik Efes'i olarak bilinen 10 bin yıllık Dara Harabeleri'nde çıkan Babil ve Pers imparatorluklarına ait tarihi kalıntılar, korunmaya alınacak. Tarihi dokunun muhafazası için, koruma amaçlı imar planı hazırlandı. Proje, önümüzdeki günlerde ihale...