19 / 04 / 2024

Bağcılar gayrimenkul projeleri

Bağcılar gayrimenkul projeleri

TÜİK), Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2013 nüfus sayımı sonuçlarına göre İstanbul'un birinci, Türkiye'nin de altıncı kalabalık ilçesi olan Bağcılar, gayrimenkul üreticilerinin de gözde yatırım bölgelerinden birisi haline dönüştü.

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum!

KİPTAŞ Güngören, Bağcılar ve Beylikdüzü projelerinde son durum ne? İşte kentsel dönüşüm projeleri olarak hayata geçirilen projelerde son dakika gelişmeleri...

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Bağcılar  Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Hedefevim Gayrimenkul Otomotiv Ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 67 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Aydın tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 3 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından açıldı.

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi açıldı!

Güvence Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş Bağcılar Şubesi 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Değer Tasarruf Gayrimenkul Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 16 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Duz tarafından açıldı.

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi açıldı!

Destekevim Gayrimenkul İnşaat Taahhüt Otomotiv Organizasyon Sanayi Ticaret A.Ş.Bağcılar Şubesi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Onur İbrahim Avcıoğlu tarafından açıldı.

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Doğruevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi İstanbul Bağcılar Şubesi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Tayfun Topal tarafından açıldı.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 2 Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Paz.San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar 2 Şubesi bugün Bağcılar'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serdar Kolo tarafından kuruldu.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından kuruldu. 

Vakıfevim Gayrimenkul Organizasyon  Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Vakıfevim Gayrimenkul Organizasyon  Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Birikimevim Gayrimenkul Organizasyon Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi 5 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bağcılar gayrimenkul projeleri Haberi

Bağcılar gayrimenkul projeleri

Türkiye İstatistik Kurumu'nun  (TÜİK), Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sistemi 2013 nüfus sayımı sonuçlarına göre İstanbul'un birinci, Türkiye'nin de altıncı kalabalık ilçesi olan Bağcılar, gayrimenkul üreticilerinin de gözde yatırım bölgelerinden birisi haline dönüştü. Türkiye'nin yüzde birini (752.250) barındıran ilçede son 3 yılda 30'a yakın konut projesi hayat buldu. İstanbul'un en genç nüfusuna sahip olan ilçedeki yatırım fırsatlarını editörümüz Mehmet Canıtatlı araştırdı. 


-Mevcut Bağcılar- Zeytinburnu tramvay hattından sonra ilçe 3 yeni metro hattının güzergâhı üzerinde bulunması gelecek 5 yılda en yüksek primin bu bölgedeki projelerde yoğunlaşacağının önemli bir göstergesi. 


-Kentsel dönüşümün mahalle mahalle devam ettiği ilçede nitelikli konut projesi üreten firmaların yeni arsa arayışları üretici ve alıcıların memnuniyetini ortaya koyuyor. 


-Özellikle Basın Ekspres Yolu'na bağlantılı olan mahallelerdeki projeler ilçenin yükselen imajını kuvvetlendiren önemli bir...