26 / 04 / 2024

BAĞCILAR Kemalpaşa Mahallesi kentsel dönüşümü

BAĞCILAR Kemalpaşa Mahallesi kentsel dönüşümü

BAĞCILAR Kemalpaşa Mahallesi'ndeki 2500 metrekarelik alana inşa edilecek otoparklı ve asansörlü iki blok inşaatının temeli dualar eşliğinde atıldı. Bağcılarda kentsel dönüşüm ilçe sakinlerinin yüzde 100 desteğiyle devam ediyor.

Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'ndeki riskli alanın 1/5000 ve 1/1000 imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Kemalpaşa Mahallesi Riskli Alan ve Çevresine İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

TOKİ Kemalpaşa kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Kemalpaşa kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Proje için başvuru dönemi 11 Nisan 2022 tarihi itibariyle başlıyor.

İzmir Kemalpaşa TOKİ son başvuru tarihi 2022!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kemalpaşa TOKİ projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler için başvurular 11 Nisan tarihinde başlıyor. Peki İzmir Kemalpaşa TOKİ son başvuru tarihi 2022 ne zaman?

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2022 başvuruları 11 Nisan'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir Kemalpaşa projesinde yer alan 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar için başvurular 11 Nisan tarihinde başlıyor. 

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın imar süreci tamamlandı!

İzmir Kemalpaşa'da 80 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli imar uygulama sürecinin tamamlanmasıyla arsa tapuları çıktı. 2010 yılında başlayan proje 2021 yılında sonuçlandı.

Elazığ'da Abdulluhpaşa Mahallesi için kentsel dönüşüm ihalesi yapıldı!

Elazığ'a bağlı Abdullahpaşa Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm çalışmaları için ihale  gerçekleştirildi.

TOKİ İzmir Kemalpaşa alt gelir 2021 kura çekilişi 21 Ekim'de!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı İzmir Kemalpaşa projesinin kura çekilişini 21 Ekim tarihinde gerçekleştirecek.

TOKİ İzmir Kemalpaşa 2021 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kemalpaşa Çamlıbel projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Manisa Sarıağa Mahallesi 53 konut ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Manisa Kırkağaç Sarıağa Mahallesi'nde 53 konut inşa edecek. Projenin ihalesi bugün gerçekleştirilecek.

Reysaş GYO İzmir Kemalpaşa'daki deposunu 62 milyon TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde yer alan İzmir ili Kemalpaşa ilçesi Ansızca Köyü 253 Ada 2 Parsel üzerindeki 12 bin 902,23 metrekare arsa üzerine inşa edilecek asma katlar dahil 7 bin 128 metrekare deponun tamamı 1 Nisan 2022'den başlamak Bidfood Efe Dağıtım ve Pazarlama A.Ş.'ye kiralandı.

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

BAĞCILAR Kemalpaşa Mahallesi kentsel dönüşümü Haberi

BAĞCILAR Kemalpaşa Mahallesi kentsel dönüşümü

İlçe sakinlerinin depreme dayanıklı ve otoparklı inşaatlara kavuştuğu Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi'nde 144 daireli 2 bloğun temeli dualar eşliğinde atıldı. 


Temel atma törenine Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Oztürk, İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı ile belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve ilçe sakinleri katıldı. 


Törende ilk olarak İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Yusuf Özel Kur'an-ı Kerim okudu. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı yaptığı konuşmada proje kapsamında depreme dayanıklı, asansörlü ve daha güzel yaşanabilir konutlar inşa ettiklerini belirtti. 


Çağırıcı, inşaatın 16 ayda tamamlanacağı temennisinde bulundu. AK Parti İlçe Başkanı Öztürk de projenin güvenli adımlarda devam ettiğini belirterek, "İlçemiz mimari, sosyal ve kültürel alanlarda önemli projelere kavuşuyor." dedi. 


YEŞİL ALAN, OTOPARK VE ÇOCUK PARKI DA OLACAK... 

İnşaat alanı toplam 2...