28 / 03 / 2024

Bağcılar yeni semt polikliniği

Bağcılar yeni semt polikliniği

Türkiye’nin nüfus olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar, yeni bir semt polikliniğine kavuşuyor. Güneşli Mahallesi’nde inşa edilen Mustafa Dinç Semt Polikliniği, verem savaş ve ilçe sağlık grup başkanlığını da bünyesinde barındıracak.

Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor! Yeni Kirazlı Evleri ön talep topluyor!

İntek Yapı tarafından Bağcılar'a 349 konutluk yeni proje geliyor. Yeni Kirazlı Evleri'nde ön talep süreci başladı. Peki Yeni Kirazlı Evleri'nde hangi konut tipleri yer alıyor? Yeni Kirazlı Evleri nerede? İşte Yeni Kirazlı Evleri ile ilgili ayrıntılar...

Bağcılar'a 240 odalı yeni otel geliyor!

Gemini Makina İnşaat, Bağcılar'da 240 odalı otel inşa edecek. Çevresel Etki Değerlendirmesi sürecinin sona erdiği otel projesi 355 milyon 19 bin TL'ye mal olacak.

Avrupa Konutları Yenimahalle satışta! Artaş'tan Bağcılar'a tam 780 konutluk yeni proje!

Artaş İnşaat'ın yeni projesi Avrupa Konutları Yenimahalle'yi satışa çıkardı. İstanbul Bağcılar'da hayata geçirilen Avrupa Konutları Yenimahalle'de 780 konut ve 48 ticari ünite yer alıyor.

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi!

Avrupa Konutları Yeni Mahalle nerede sorusunun yanıtı ve Avrupa Konutları Bağcılar fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022!

Yeni yatırımlar için start veren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Yenimahalle projesini yakın zamanda satışa çıkarmayı planlıyor. Peki Avrupa Konutları Yenimahalle nerede? İşte Avrupa Konutları Yenimahalle Bağcılar fiyat listesi 2022...

Karmargül İnşaat Bağcılar projesi geliyor! Yeni proje!

Karmargül İnşaat Bağcılar projesinde 241 adet konut ve 57 adet iş yeri yer alacak. Proje 112 milyon 961 bin 495 TL'ye mal olacak.

Bağcılar Belediyesi'nin yeni binası açıldı! 

İstanbul Bağcılar Belediyesi tarafından Selçuklu ve çağdaş mimari anlayışı ile inşa edilen yeni hizmet binası hizmete açıldı.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut müjdesi!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Demirkapı Mahallesi 822 Konut ve 25 Dükkan İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İkmal İşi (E-İHALE) ihalesi 15 Haziran 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den İstanbul Bağcılar'a 822 yeni konut!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bağcılar'da 822 yeni konut inşa edecek. 

Bağcılar Pınarkent Sitesi'nde tapu sevinci!

Bağcılar Yenimahalle'deki Pınarkent Sitesi'nde yeni evlerine kavuşmak için heyecanla bekleyenler dairelerine kavuştu. Pınarkent Sitesi'ne Venara Bağcılar adı verildi...

Lokman Çağırıcı Bağcılar projelerini açıkladı!

Bağcılar Belediye Başkan Adayı Lokman Çağırıcı, ‘ustalık’ dediği üçüncü dönemine girmeyi hedefliyor. Çağırıcı bu hedefleri kamuoyuna açıkladı. Yeni Gençlik Merkezi’nden Şehir Kütüphanesi’ne kadar çok sayıda dev eseri anlatan Çağırıcı, “Projelerimizin yüzde 70’e yakını gençlere dönük” dedi.

Bağcılar'a 55 bin metrekarelik devasa meydan!

Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ilçe halkının yeni meydanına kavuşacağını müjdeledi. Çağırıcı, ilçe sakinlerinin yakın zamanda İstanbul’un en büyük meydanlarından birine kavuşacaklarını söyledi.

Bağcılar yeni semt polikliniği Haberi

Bağcılar yeni semt polikliniği


Türkiye’nin nüfus olarak en büyük ilçesi olan Bağcılar, yeni bir semt polikliniğine kavuşuyor. Güneşli Mahallesi’nde inşa edilen Mustafa Dinç Semt Polikliniği, verem savaş ve ilçe sağlık grup başkanlığını da bünyesinde barındıracak.


Türkiye’nin yüzde 1 nüfusunun yaşadığı Bağcılar ilçesine yeni bir semt polikliniği inşa ediliyor. Bağcılar Belediyesi tarafından mevcut polikliniğin yetersiz kalması nedeniyle Güneşli Mahallesi’nde inşaatı hızla süren Mustafa Dinç Semt Polikliniği hizmete sunulduğunda ilçe sakinlerinin sağlık hizmeti ihtiyacına cevap verecek. Poliklinik toplam 2940 metrekare alana edildi. Mustafa Dinç Semt Polikliniği hizmete sunulduğunda, bünyesinde verem savaş ve ilçe sağlık grup başkanlığını da barındıracak.

Merkezde, ayrıca iki adet soğuk oda, jeneratör odası ile teknik hacimler de yer alacak. Zemin kattaki verem savaş biriminde sorumlu hekim odası, 7 doktor odası, arşiv, röntgen odası hizmet...