20 / 04 / 2024

bağcılarda icralık gayrimenkul fiyatları

bağcılarda icralık gayrimenkul fiyatları

İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan 619,69 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul Bakırköy Satış Memurluğu tarafından 4 Aralık 2014 günü saat 09:30 ile 09:40 arasında ihale ediliyor.

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!  

Bağcı Group Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Anıl Bağcı tarafından kuruldu.

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

İktisatevim Gayrimenkul Anonim Şirketi Bağcılar Şubesi 10 milyon TL sermaye bedeli ile Sadık Sağol tarafından kuruldu. 

Bağcılar, İstanbul'un en büyük meydanına kavuşacak!

AK Parti Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı üçün dönem için hazırladığı projelerini anlattı. Çağrıcı, Bağcılar'ın İstanbul'un en büyük meydanına sahip olacağını söyledi.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Bağcılar Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Bağcılar Şubesi bugün 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bağcılar'daki bu bina görenleri şaşkına çeviriyor!

Bağcılar'daki üst üste konulmuş iki farklı binayı andıran 9 katlı bir apartman görenleri şaşkına çeviriyor. Binanın sağlamlık konusunda DASK raporları olduğunu söyleniyor.

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar Şubesi açıldı!

Finansevim Gayrimenkul Otomotiv İletişim Organizasyon Pazarlama San.Ve Tic.A.Ş.Bağcılar Şubesi bugün 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

ABD'de 100 milyon dolarlık gayrimenkul dolandırıcılığı!

FTC tarafından Washington´da düzenlenen basın toplantısında ABD'de bugüne kadar en büyük gayrimenkul yatırım dolandırıcılığının yaşandığını açıkladı.

Bağcılar'da 5.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Merkez Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul 5 milyon 828 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkulün birinci satış günü 8 Ocak 2019 olarak açıklandı.

Turyap Şehr-i Bağcılar satılık!

Turyap, mülkiyeti Bağcılar Belediyesi ve Belediye İştiraki Başak A.Ş tarafından Bağcılar’da geliştirilen Şehr-i Bağcılar projesini satışa çıkardı. Peki, Turyap Şehr-i Bağcılar satılık daire fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Bağcılar’daki riskli 2 bina yıkıldı!

Bağcılar’da bir temel kazısı sırasında yan parselde bulunan 2 binanın duvarları çatladı. Çökme riski bulunan 2 bina yıkıldı.

Bağcılar'daki riskli bina yıkıldı!

Bağcılar'da çökme riski bulunduğu için boşlatılan binanın yıkımına başlandı. Binanın yakınındaki 10 bina daha boşaltıldı.

Bağcılar'da 13.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul İli, Bağcılar İlçesi, Mahmutbey Köyü'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 13 milyon 620 bin 600 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

bağcılarda icralık gayrimenkul fiyatları Haberi

bağcılarda icralık gayrimenkul fiyatları

İstanbul İli Bağcılar İlçesi'nde yer alan 619,69 metrekare yüzölçümlü gayrimenkul Bakırköy Satış Memurluğu tarafından  2 milyon 863 bin 405 TL bedelle satılıyor. Taşınmazın satışı açık arttırma usulüyle yapılacaktır.


Satışa konu olan taşınmaz 33 dış kapı numaralı, 2 bodrum kat+ zemin kat+2 normal kat+ çatı kattan oluşan binadır. Bina dahilinde sıhhı tesisatlar mevcut, normal soba ısıtmalı olup taşınmaz bulunduğu konum itibariyle alt ve üst yapısını tamamlamıştır.


İhale İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; İstanbul İli Bağcılar İlçesi Kirazlı Köyü 2654 ada, 13 parsel 619,69 metrekare yüzölçümlü, arsa nitelikli taşınmazın tamamı satışa konudur.


Kıymeti: 2.863.405.00 TL

1.Satış Günü: 04/12/2014 günü 09:30 ,le 09:40 arası

2.Satış Günü: 30/12/2014 günü 09:30 ,le 09:40 arası



Satış Şartları


1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden...