26 / 04 / 2024

Bağcılardaki camiler yenileniyor mu

Bağcılardaki camiler yenileniyor mu

Bağcılar’da camiler kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Bir süre önce Demirkapı Mahallesi’nde yıkımı gerçekleştirilen Bedir Camii’nin temeli törenle atıldı.

Bağcılar’da camiler kentsel dönüşümle yenileniyor!

Bağcılar’da camiler kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Bir süre önce Demirkapı Mahallesi’nde yıkımı gerçekleştirilen Bedir Camii’nin temeli törenle atıldı.

Bağcılar'daki Pınarkent Sitesi kentsel dönüşümle yenileniyor!

Son yıllarda cazibe merkezi olma yolunda ilerleyen Bağcılar’da, Kentsel Dönüşüm Projesi ilçe sakinlerinin yüzde 100 mutabakatı ile devam ediyor. Bu kapsamda yeniden yapmak için Pınarkent Sitesi’ndeki 172 dairelik 6 blokun yıkımı ilçe sakinlerinin katılımıyla gerçekleştirilecek.

Bağcılar'da otoparklı camiler inşa ediliyor!

Bağcılar Belediyesi tarafından Yavuz Selim Mahallesi’nde inşa edilecek olan Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Camii’nin temeli ilçe sakinlerinin katıldığı coşkulu törenle atıldı. Camii inşaatı tamamlandığında aynı anda 2 bin kişi ibadetini yapabilecek...

Bağcılar'da 621 konut yıkıldı!

Bağcılar Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 1.675 riskli yapı belirlendi. 621 konutun yıkımının gerçekleştirildiği süreçte, riskli yapılardaki hak sahiplerine devlet tarafından 2015 yılı rakamlarına göre 18 ayda aylık 735 lira yardımda bulunuldu.

Bağcılar'a otoparklı ve asansörlü cami!

Kentsel Dönüşüm Projesi’ nin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde eğitim kurumlarıyla camiler de yenileniyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak otopark da...

Bağcılar'daki camiler yeniden inşa ediliyor!

Bağcılar ilçesinde eğitim yuvaları ile camiler de yenileniyor. Depreme dayanıklı otoparklı ve asansörlü yaşam alanlarına kavuşan Bağcılar'da camiler de depreme dayanıklı ve otoparklı olarak yeniden inşa ediliyor.

Bağcılar Yunus Emre Camii'nde asansör de bulunacak!

Bağcılar ' daki camiler Kentsel Dönüşüm kapsamında yeniden inşa ediliyor. Bu kapsamda geçtiğimiz yıl yıkımı yapılan Bağcılar Yunus Emre Camii inşaatı da hızla devam ediyor...

Bağcılar'a otoparklı ve asansörlü cami yaptırılıyor!

Bağcılar’daki camiler Kentsel Dönüşüm kapsamında yeniden inşa ediliyor. Bu kapsamda Yunus Emre Camii inşaatı da hızla devam ediyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak.

Hürriyet Mahallesi'nin yolları Bağcılar Belediyesi tarafından yenileniyor!

Bağcılar ilçesi artık yeşil parkı, bahçeleri prestij yolları ve Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında yenilenen yollarıyla da ayrıca dikkat çekiyor. Hürriyet Mahallesi'nin yolları Bağcılar Belediyesi tarafından yenileniyor...

Bağcılar'da okulların yüzü yenileniyor!

Bağcılar Belediyesi'nin "enerji tasarrufu sağlamak" amacıyla başlattığı okulların dış cephelerini mantolama ve yenileme çalışmaları sürüyor. Okulların fiziki görünümünü tamamen değiştiriliyor, Osmanlı ve Selçuklu mimari özellikleri ekleniyor..

Bağcılar Çınar Mahallesi yenileniyor!

Bağcılar' da bütün sokaklarda ve caddelerde hazırlanan projelerin hayata geçmesiyle mahallelerin yaşam standardı yükseliyor. Yenilenen binaları, yolları ve alt yapısıyla ilçe modem bir görünüme kavuşuyor...

Bağcılar Çınarlı Mahallesi yenileniyor!

750 bin nüfusuyla İstanbul’un en büyük ilçesi olan Bağcılar Çınarlı Mahallesi'nde yenileme çalışmaları devam ediyor. Mahalle aralarında çirkin görüntüye sebep olan elektrik kabloları yer altına alınıyor...

Batışehir Evleri Bağcılar 'da 188 bin TL'ye 1+0 daire!

İstanbul Bağcılar’da TEM Otoyolu’na cepheli olarak yükselen ve tamamlandığı zaman 15 bin kişiye ev sahipliği yapacak olan “Avrupa’nın En İyi Karma Kullanım Projesi” ödüllü Batışehir Projesi, çevreci yaklaşımıyla da bir adım öne çıkıyor.

Bağcılardaki camiler yenileniyor mu Haberi

Bağcılardaki camiler yenileniyor mu


Bağcılar’da camiler kentsel dönüşüm kapsamında yenileniyor. Bir süre önce Demirkapı Mahallesi’nde yıkımı gerçekleştirilen Bedir Camii’nin temeli törenle atıldı. Yaklaşık 2 bin kişinin aynı anda ibadetini yapabileceği Cami’de Kur’an Kursu da yer alacak. Selçuklu mimarisine özgü motiflerle süslenecek cami, yaklaşık 1300 metrekarelik bir alana inşa edilecek.


Törende bir konuşma yapan Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Bağcılar’da kentsel dönüşüm kapsamında konutların, okulların ve camilerin yenilendiğini ifade etti. Çağırıcı, “11 camimizin inşaat çalışması devam ediyor. 4 camimizin de yerini hazırladık. İnşallah kısa sürede inşaatlarını tamamlayıp hizmete sunacağız.’’ Dedi. Hayırsever iş adamları ve hemşehrilerinin desteğiyle ibadethane inşaatlarını kısa sürede tamamladıklarını belirten Çağırıcı, Eskiden inşaatların 10-15 yıl sürdüğünü şimdi ise çok kısa sürelerde tamamlandığını belirtti.

AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk de ilçenin değişik mimari ve geniş...