29 / 03 / 2024

Bağcılar'a otoparklı ve asansörlü cami!

Bağcılar'a otoparklı ve asansörlü cami!

Kentsel Dönüşüm Projesi’ nin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde eğitim kurumlarıyla camiler de yenileniyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak otopark da...



Geçen yıl yıkımı yapılan Bağcılar Yunus Emre Camii inşaatı hızla devam ediyor. Tamamlandığında ilçe sakinlerinin hizmetine sunulacak olan camide asansör de bulunacak otopark da.


KENTSEL Dönüşüm Projesi’nin hayata geçirildiği Bağcılar ilçesinde eğitim kurumlarıyla camiler de yenileniyor. Depreme dayanıklı otoparklı ve asansörlü yaşam alanlarına dönüştürülen camiler, depreme dayanıklı ve otoparklı olarak yeniden inşa ediliyor. Bu kapsamda Bağcılar Yunus Emre Camisi de yeniden inşa ediliyor. Yunus Emre Camii'nin bodrum katında şadırvanlar hizmet verecek. Zemin kattaki ana namazgâh ise 336 metrekarelik alana sahip olacak. Bodrum katında ise 320 metrekarelik bir namazgâh olacak. Cami minaresiyle de dikkat çekecek. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 12 caminin de yenileneceğini ve 3’ünün yıkılarak yerine yenilerinin yapıldığını söyledi.



Akşam 



Geri Dön