24 / 04 / 2024

bağdat caddesi bina yıkımı

bağdat caddesi bina yıkımı

Bağdat Caddesi'nde var olan 35 bin konutun 29 bininin yıkılması gerektiğini belirten Şemsettin Kavan, şu anda var olan projelerdeki lüks 450 dairenin 2016 sonunda teslim edileceğini kaydetti.

Bağdat Caddesi'ndeki bina yıkımında büyük tehlike atlatıldı!

İstanbul' un Maltepe ilçesinde yeterli önlem alınmadan gerçekleşen bina yıkımında, büyük tehlike atlatıldı. İş makinesiyle yıkılan binanın 5. katı komple kaldırıma ve yola düştü.

Tektaş Kentsel Dönüşüm Bağdat Caddesi'nde ilk binayı yıkacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkili kuruluşu Tektaş Kentsel Dönüşüm tarafından risk görülen binalardan ilki 17 Aralık Pazartesi günü Bağdat Caddesi'nde yıkılacak.

Bağdat Caddesi'nde 15 bin bina yıkılmayı bekliyor!

Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği (AYİDER) Başkanı Melih Tavukçuoğlu ve AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu Bağdat Caddesi'ndeki gelişmeleri değerlendirdiler.

FETÖ'nün Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu!

FETÖ’nün iş dünyasındaki uzantıları, teker teker ortaya çıkıyor. Bu kapsamda kayyum atanan Naksan Holding’e bağlı Paralel Yapı'nın Bağdat Caddesi’ndeki 6 dönüşüm projesi durdu; kirli bağlantıdan habersiz ev sahipleri mağdur oldu.

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı!

Burberry'nin Bağdat caddesi mağazası kapandı. Birçok markanın yaptığı gibi Burberry ve Eren Holding de cirosu düşük mağazalardan vazgeçiyor.

Aykurt Nuhoğlu'ndan Bağdat Caddesi açıklaması!

İstiklal Caddesi'nden sonra Bağdat Caddesi'nde de pek çok dükkanın kepenk indirdiği gözlendi. Kadıköy Belediye Başkanı Aykurt Nuhoğlu "Altının üzerindeki toz kalkar Bağdat Caddesi de toparlanacaktır" açıklamasında bulundu.

Bağdat Caddesi'ndeki dükkanlar boşalıyor!

Dünyanın en fazla danışmana sahip en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams, İstanbul’un en gözde caddelerinden biri olan Bağdat Caddesi’ndeki taşınma trendini mercek altına aldı.

Bağdat Caddesi’nde dönüşüm tıkandı!

Bağdat Caddesi’nde evleri kentsel dönüşüme girecek ev sahiplerinin talepleri artık neredeyse müteahhitleri kaçıracak boyutlara ulaştı. Aylık kira talepleri 8-10 bin TL’lere dayanınca bölgedeki dönüşüm de tıkandı

Four Winds Residence Bağdat Caddesi!

Four Winds Residence Bağdat Caddesi'nde teslimler hemen gerçekleşiyor. Arsa alanı 44 bin metrekare olarak belirlenen projede fiyatlar 498 bin dolardan başlıyor.

İşte Tülin Şahin ile Mehmet Özer'in Bağdat Caddesi'ndeki evi!

Manken Tülin Şahin eşi Mehmet Özer ile, Bağdat Caddesi'nde yaşadıkları evin kapılarını Instyle Home Dergisi'ne açtı. Tülin Şahin "Evimi çok seviyorum. Belki inanmayacaksınız, ama ütü yapmak beni çok rahatlatıyor. " dedi.

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde dönüşüm kiraları artırdı!

Kentsel dönüşüm, Türkiye'nin en lüks semtini dev bir şantiyeye çevirdi. Kadıköy Bağdat Caddesi'nin son halini görenler gözlerine inanamıyor. Bağdat Caddesi’nde kiralar dönüşümden sonra el yakıyor.

Bağdat Caddesi'nde kiralar 3 katına çıktı!

Kentsel Dönüşüm Yasası kapsamında çalışmaların sürdüğü Bağdat Caddesi adeta şantiye alanına dönüştü. Deprem riski taşıdığı belirlenen binaların yıkım işlemleri sürerken, bir yandan da peşi sıra yeni binalar yükseliyor.

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 850 bin dolara 3+1!

Ihlamur Terrace Bağdat Caddesi'nde 3+1'lerin fiyatları 850 bin dolardan başlıyor. Kentsel dönüşüm kapsamında yükselen Ihlamur Terrace projesi yıl sonu teslim edilecek...

Bağdat Caddesi’nde mağazalar kapanıyor!

Kentsel dönüşümün yoğun yaşandığı Bağdat Caddesi’nde yüksek kiralar dev markalara mağaza kapattırıyor. Caddede yer bulmak zorlaşırken 100 metrekarelik bir dükkanın aylık kirası 50 bin doları buluyor

Cihan İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme giriyor!

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.

bağdat caddesi bina yıkımı Haberi

bağdat caddesi bina yıkımı

Türkiye'yi yeniden şekillendirmeyi amaçlayan, 20 yılda 6.5 milyon çürük konutun yıkılıp yeniden yapılacağı kentsel dönüşüm projesi 5 Ekim 2012'de başlamıştı. Aradan geçen iki yıldan fazla sürenin ardından, Türkiye'nin dört bir yanında yenileme çalışmaları sürerken, dönüşümün en yoğun olduğu illerden İstanbul'da hemen her sokakta bir yıkım ya da yeni inşaat çalışmasına rastlamak mümkün. 


Bütçe 100 milyon dolar


Şemsettin Kavan ve Fahri Kavan kardeşlerin kurduğu Kocaeli merkezli Kavan Yapı da, İstanbul'un en gözde yeri Bağdat Caddesi'nde yenileme ve dönüşüm çalışmalarını sürdürüyor. 


Kavan Yapı CEO'su Şemsettin Kavan, Bağdat Caddesi ve çevresindeki Şaşkmbakkal, Erenköy, Suadiye gibi semtlerde yoğunlaştırdıkları dönüşüm çalışmalarında, 2015 için 100 milyon dolarlık yatırım bütçeleri olduğunu söyledi. 


Özsermayemiz sağlam 


Bağdat Caddesi'nde var olan 35 bin konutun 29 bininin yıkılması gerektiğini belirten Şemsettin Kavan, şu anda var...