25 / 04 / 2024

Bağdat caddesi konut satışları

Bağdat caddesi konut satışları

AYİD, Bağdat Caddesi'nde satışı fuarla hızlanacak. İnşaat sektörünün nabzını tutan Anadolu Yakası İnşaat Müteahhitleri Derneği, yurt dışındaki gayrimenkul fuarlarına katılma kararı aldı.

Bağdat Caddesi’nde konut yatırımı için en uygun dönem!

İstanbul'un en gözde yerleşim yerlerinden olan Bağdat Caddesi'ne artan ilgi sonrası halihazırda satışta olan konut stokları azaldı.

Bağdat Caddesi'nde konut fiyatları yükseldi!

İstanbul'un gözde yaşam merkezlerinden Bağdat Caddesi'nde son bir yıl içerisinde satılık ve kiralık gayrimenkul fiyatları arttı. Suadiye'de ise son bir yıl içindeki fiyat artışı yüzde 54 oldu.

Sektördeki hareketlenme en çok Bağdat Caddesi'ne yansıdı!

Kamu bankalarının konut kredilerinde faiz oranlarını yüzde 1'in altına çekmesiyle gayrimenkul sektöründe yeniden başlayan hareketlilik en çok İstanbul Bağdat Caddesi'nde kendini gösteriyor...

Bağdat Caddesi'nde metrekare fiyatı 9 bin 200 TL!

Endeksa verilerine göre Bağdat Caddesi çevresinde konut fiyatlarının en yüksek olduğu bölge Fenerbahçe. Fenerbahçe‘yi Caddebostan, Suadiye, Erenköy ve Göztepe takip ediyor..

Bağdat Caddesi'ndeki boş mağaza sayısı artıyor!

Kentsel dönüşümle beraber rant merkezi haline gelen Bağdat Caddesi’nde emlak piyasasında yaprak kıpırdamıyor. Caddede konut fiyatları yüzde 40 düştü.

Bağdat Caddesi eski günlerine geri dönüyor!

Kentsel dönüşümün devam ettiği Bağdat Caddesi'nde fiyat düşüşleri, konut ve ticari alanlara olan talebi arttırdı.

Bağdat Caddesi'nde konut stoğu yüzde 15 arttı!

Bağdat Caddesi’ne yakın semtlerde son 5 yıl içinde gerçekleştirilen kentsel dönüşüm, konut stokunun en az yüzde 15 artmasını sağladı.

Bağdat Caddesi’nde kiralar 3 bin 500 liraya geriledi!

İstanbul Anadolu Yakası'nda yer alan Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşüm sebebiyle konut artışı yaşandı. Aşırı fiyat artışlarının da eklenmesiyle bölgedeki daireler boş kaldı.

Pana Yapı, Bağdat Caddesi’nde butik projeler ile ev sahibi yapıyor!

Konut üretiminde Türkiye’nin en büyük ilk 20 inşaat şirketi arasında yer alan Pana Yapı, kentsel dönüşüm alanındaki uzmanlığını Bağdat Caddesi’nde gerçekleştirdiği butik projeleri ile pekiştiriyor.

Gebze Yeni Bağdat Caddesi duble yol oldu!

Kent genelinde yol yenileme ve genişletme çalışmalarını sürdüren Ulaşım Dairesi Başkanlığı, hem konut bölgesi olan hem de ağır araçlarının sık kullandığı Kirazpınar Yeni Bağdat Caddesi’ni duble yol haline getirdi.

Bağdat Caddesi'nde Park Residences ve Four Winds kavgası!

İstanbul Bağdat Caddesi'nde lüks bir konut projesi bulunuyor. Bu projeyi ilk olarak Taşyapı, Four Winds ismiyle tanıttı. Dört kuleden oluşan projede bugün iki marka ortaya çıktı.

AYİDER, yabancı konut yatırımcısını Bağdat Caddesi’ne çekecek!

İnşaat sektörüne yön verdiği kadar insanı ve şehri koruyan projeleriyle de ses getiren AYİDER, 17-20 Kasım tarihleri arasında CNR Emlak Fuarı’na katılarak yabancı konut yatırımcısını Anadolu Yakası’na ve Bağdat Caddesi’ne çekecek.

Cihan İnşaat Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme giriyor!

Cihan İnşaat, kentsel dönüşüme Bağdat Caddesi'nde başladı. İlk proje için çalışmalar tamamlandı. Cihan İnşaat bundan sonrasında da Bağdat Caddesi'nde kentsel dönüşüme devam edecek.

Bağdat caddesi konut satışları Haberi

Bağdat caddesi konut satışları

7 Mart Cumartesi günü gerçekleştirilen genel kurulda yeniden başkanlığa seçilen Mehmet Sadıkoğlu, Bağdat Caddesi ve çevresinin reklam ve pazarlamasının yeterince yapılmaması nedeniyle yabancıların ilgisinin az olduğunu bunu fuarlara katılımla değiştireceklerini...