24 / 04 / 2024

 Bahadır 148 nerede 

 Bahadır 148 nerede 

148 daireden meydana gelen Bahadır 148 projesi projesi satışa çıktı. Projede daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor..

2024 konut sektörüne not: Konut satışlarını arttırmanın yolu konut kredi faizlerinin düşürülmesinden geçiyor!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, 2023 konut piyasasının değerlendirerek, 2024 yılında da inşaat maliyetlerini ve konut fiyatlarını konuşulacağını dile getirdi.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

William R. Periam kimdir? Hangi ülkelerde çalıştı? Ne iş yapıyor?

William R. Periam nerede okudu? Ford’a ne zaman katıldı? Hangi ülkelerde çalıştı? Ford Otosan’da hangi alanda çalışıyor? İşte William R. Periam’ın hayatı...

Yabancı sermaye Türkiye’ye yatırım yapmak için fırsat kolluyor!

QNB Genel Müdürü Ömür Tan, Türkiye ekonomisinde normalleşme süreci için 2 yıla ihtiyaç duyulduğunu belirterek, “Yabancı yatırımcı Türkiye’ye girmek için hangi üründe, nerede ve ne zaman girecekleri konusuna bakıyor” dedi.

Siemens CD714GXB1 iQ700 buharlı fırında şok fiyat! En ucuz iQ700 buharlı fırın nerede satılıyor?

Dünyanın en prestijli beyaz eşya üreticilerinden Siemens, evine fırın almak isteyenlerin tam aradığı özelliklerde bir buharlı fırın ile piyasayı resmen salladı. Sınıfının en iyilerinden olan iQ700 buharlı fırın, Siemens farkıyla görücüye çıktı.

Altus AL 7103 L çamaşır makinesinde büyük fırsat! En uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nereden alınır?

Altus, birçok teknolojik özelliği bünyesinde barındıran AL 7103 L çamaşır makinesini satışa çıkardı. Peki, en uygun AL 7103 L çamaşır makinesi nerede satılıyor? AL 7103 L çamaşır makinesinin teknik özellikleri neler? İşte detaylar...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Nerede oy kullanacağım 2023! YSK nerede oy kullanacağım? Nerede oy kullanacağım 2023 e-devlet sorgulama!

Seçmenler, 2023 seçimleri yaklaşırken, “Nerede oy kullanacağım 2023?” sorularına yanıt aramaktadır. İşte Nerede oy kullanacağım 2023 konusuna dair detaylar!

İndirim kovalayanlar dikkat! Samsung 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi'nde şok indirim! İşte 15 Mart 2023 fiyat listesi

Yeni evlenecekler, Samsung WW90T4020CE/AH 1200 Devir 9 kg Çamaşır Makinesi internete özel yüzde 17 indirimle satışa sunuldu. Peki Samsung çamaşır makinesi nerede ve indirimle ne kadara satılıyor?

En ucuz Samsung Solo Mikrodalga Fırın nerede satılıyor, özelikleri neler? 9 Mart  2023 fiyat listesi

Mikrodalga arayışında olanlar Samsung solo mikrodalga fırınını en ucuza nereden alabileceğinizi sizler için araştırdık. İşte Samsung MS23F300EEK 23 lt Solo Mikrodalga Fırını en ucuza alacağınız yer ve fiyat listesi..

Beko FM 410 ocaklı fırın ne kadar? En ucuz Beko ocaklı fırın nerede satılıyor? Beko 8 Mart 2023 fiyat listesi

Beko FM 410 ocaklı fırının fiyatını merak edenler için 3 D pişirme teknolojisine sahip ocaklı fırın en uygun fiyatıyla Hepsiburada.com’da satışta. İşte 8 Mart 2023 fiyat listesi..

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır! Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, anahtarı nerede?

İstanbul'un Deprem Afet Konteynerleri hazır... Peki Deprem Afet Konteynerı nasıl kullanılır, Deprem Afet Konteynerı'nın anahtarı nerede? İşte merak edilen soruların yanıtları...

 Bahadır 148 nerede  Haberi

 Bahadır 148 nerede 

Kendi arsaları üzerine projeler inşa eden Bahadır İnşaat , İstanbul Anadolu Yakası'nda Pendik'te Bahadır 148 projesine imza atıyor. Projede satışlar bugün itibari ile başladı. 

148 daireden meydana gelen Bahadır 148 projesinde 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 daireler yer alıyor. Projede teslimler 24 ay sonra yapılacak.

Pendik Bahadır 148 projesinde 2 oda 1 salon daireler 90 metrekare, 3 oda 1 salon daireler 118 metrekare olarak tasarlandı. Projede daire fiyatları 360 bin TL'den başlıyor.

Bahadır 148 Evleri'nde yüzde 30 peşinat vererek geri kalan tutar firma bünyesinde 24 ay 0 faizle ödenebiliyor. Projede 2 bin TL'den başlayan taksitle ödeme yapmak mümkün. 

Bahadır 148 ortak alanlar


-Kapalı yüzme havuzu
-Çok amaçlı spor salonu,
-Kreş
-Cafeterya
-Lobi
-Her daireye özel otopark