26 / 04 / 2024

Bahça Gıda Turizm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bahça Gıda Turizm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bahça Gıda Turizm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkan Aker ve Mülazim Sağlam tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv kuruldu!

Keremoğlu Tekstil İnşaat Emlak Gıda Turizm Nakliyat Petrol Otomotiv Kuyumculuk İç Ve Dış Tic.Ltd.Şti. Bahçelievler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Çelik tarafından kuruldu.

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Çözümler Yapı Ve Yapı Malzemeleri Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkeziz Bahçelievler'de yapıldı.

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozf Grup Emlak İnşaat Gıda Turizm Tarım Sağlık Eğitim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 90 bin TL sermaye bedeli ile İlker Doğan, Kadir Çitil ve Süleyman Çağrı Avcu ortaklığında kuruldu.

Ysf İstanbul İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf İstanbul İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İhracat İthalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Ağaç tarafından kuruldu.

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gazel Enerji Yatırım İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda (Zeın Eddın) M. Abed A. Hawwarın, Ayet Haliloğlu, M. (M. Jawad) Hamza Shahın ve N. (Moh'd Sharıf Sha'lan Abı Sırıeh ortaklığında kuruldu.

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Yapı İnşaat Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de Halil İbrahim Asan tarafından kuruldu.

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi açıldı!

Altaş İnşaat Gıda Turizm Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar Şubesi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Gürbüz Yılmaz tarafından açıldı.

Rand Gıda Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Rand Gıda Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200 bin sermaye bedeli  ile Laıth A.H.A. ve Mahmoud M.T.Q tarafından kuruldu.

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi açıldı!

Hr Grup Yönetim Danışmanlığı Emlak Gıda Turizm Bilişim Oto Kir. İTH. İHR.TİC.VE SAN.LTD.ŞTİ. İstanbul şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İsa Köşker tarafından açıldı.

Has Mirhat İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Has Mirhat İnşaat Otomotiv Gıda Turizm İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Barış Amal ve Kerem Amal ortaklığında kuruldu.

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye şubesi açıldı!

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye şubesi 400 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Aykem Gıda Turizm İnşaat Akaryakıt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Salih Us ve Eyüp Keleş ortaklığında açıldı.

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi kuruldu!

Ata 18 İnşaat Taahhüt Mimarlık Otomotiv Gıda Turizm Nakliyat Tekstil San.Ve Tic.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile ergün Ata, Sezai Ata ve Sukan Ata ortaklığında kuruldu.

Bahça Gıda Turizm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Bahça Gıda Turizm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Bahça Gıda Turizm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Alkan Aker ve Mülazim Sağlam tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Nisan'da kuruldu. Bahça Gıda Turizm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü restoran cafe lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisleri kurar işletir kiralar kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organiasyon işlerini yapar ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


Bahça Gıda Turizm Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Kadıköy, Göztepe Mahallesi, Fahrettin Kerim Gökay Caddesi,...