27 / 04 / 2024

Bahçelievler asansöz kazası

Bahçelievler asansöz kazası

Bahçelievler'de 5 katlı binanın dış cephesindeki asansörünün düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. Kabinin kancasından çıkması dolayı düştüğü öne sürülen asansörde bulunan Bekir Bilir (31), olay yerinde yaşamını yitirdi.

Türk Kızılayı, Bahçelievler'deki iş yerini kiraya veriyor! Megakentte dükkan arayanlar dikkat! 

Türk Kızılay Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Kocasinan Mahallesinde yer alan dükkanı ihale ile kiraya veriyor. Peki Bahçelievler'de yer alan dükkanın kirası ne kadar? İşte ayrıntılar...

Benesta Podio Bahçelievler 120 ay vadeyle ön satışta! 

Benesta Podio Bahçelievler projesinde ön satış süreci tüm hızıyla devam ediyor. Projede 120 ay vadeyle konut sahibi olma fırsatı sunuluyor. İşte Benesta Podio Bahçelievler ile ilgili ayrıntılar...

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçelievler Motorlu Taşıtlar Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demir, Hasan Yıldız ve Mehmet Özbay ortaklığında kuruldu.

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi açıldı!

Studıo 212 Mimarlık Dekorasyon Ve Mühendislik Hizmetleri Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yağız tarafından açıldı.

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm hız kazanacak!

Bahçelievler'in kentsel dönüşüm planları İBB meclisinde onaylandı. Yeni düzenleme ile ilçe genelinde kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazanacak. 

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Luxera Bahçelievler peşinatsız ev sahibi yapıyor!

Luxera Bahçelievler'de satışlar devam ediyor. Projedeki 1 oda 1 salon daireler 484 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Mod Bahçelievler'de 24 ay 0 faiz fırsatı!

Mod Bahçelievler projesinde 24 ay vade farksız taksit imkanı sunuluyor. Projede dairelerin metrekare birim fiyatı 4 bin 950 TL'den başlıyor. 

Nef Bahçelievler fiyatları 2017 listesi!

Nef Bahçelievler fiyatları 2017 listesi 640 bin TL'den başlıyor. Projede 0,42'den başlayan faiz oranıyla ya da vade farksız ödeme yapılabiliyor...

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metrosu ne zaman açılacak?

Bakırköy-Bahçelievler-Kirazlı Metro Hattı'nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Kirazlı-Bakırköy arasını 13,5 dakikaya indirecek olan hattın 2018'de açılması planlanıyor.

Nef Bahçelievler'de peşinde yüzde 20 indirim avantajı!

Türkiye’nin lider gayrimenkul markası Nef, Bahçelievler projesi için gerçekleştirilen reklam çekimlerine; Gomis, Maicon, Muslera, Denayer ve Rodrigues gibi Galatasaray’ın yıldız isimler katıldı.

Öz Gayrimenkul'den Bahçelievler'e 236 konut!

Öz Gayrimenkul, İstanbul Bahçelievler İlçesi Yenibosna Mahallesi'nde yeni proje inşa edecek. Projede hafriyat ve zemin işlerine önümüzdeki Aralık ayında başlanılacak..

Bahçelievler Luxera Yenibosna ödeme koşulları!

Bahçelievler Luxera Yenibosna ödeme koşulları kapsamında vade farksız 30 ay taksitli ödemeler yapılıyor...

Bahçelievler asansöz kazası Haberi

Bahçelievler asansöz kazası

Bahçelievler'de 5 katlı binanın dış cephesindeki asansörünün düşmesi sonucu bir kişi hayatını kaybetti. 


Edinilen bilgiye göre, sabah saatlerinde Kocasinan Mahallesi Polat Sokak'taki bir binanın dış cephesindeki yük asansörü 5. kata çıkarken düştü.


Kabinin kancasından çıkması dolayı düştüğü öne sürülen asansörde bulunan Bekir Bilir (31), olay yerinde yaşamını yitirdi.


Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulundu. Bilir'in olay yerine gelen yakınları sinir krizi geçirdi.


Bekir Bilir'in öğle yemeği için yakındaki bir marketten alışveriş yaptıktan sonra binaya çıkmak için bindiği yük asansörünün son kata gelindiğinde düştüğü belirtildi.


Bilir'in cesedi, incelemelerin ardından Adli Tıp Kurumu morguna...