27 / 04 / 2024

bahçelievler kongre merkezi ne zaman tamamlanacak

bahçelievler kongre merkezi ne zaman tamamlanacak

Bahçelievler Belediyesince yapımına önceki yıl başlanan 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayının inşaatı tam gaz devam ediyor

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

Bahçelievler Belediyesi Kongre Merkezi ve Nikah Sarayı'nda Deprem Paneli düzenlendi. Bahçelievler'de kentsel dönüşüm 2019'dan beri yüzde 200 arttı! 100 bin kişi sağlam binada oturuyor! 

İBB’nin Bahçelievler'deki gençlik merkezi Diyanet Vakfı'na devredildi!

İstabbul Büyükşehir Belediyesi'nin Bahçelievler'de yaptırdığı gençlik merkezi binası Diyanet Vakfı'na devredildi. Binanın açılışı İstanbul seçiminden 3 gün önce Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılmıştı. 

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...

Şanlıurfa Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi açıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi inşaatını tamamladığı Bahçelievler Sağlıklı Yaşam Kadın Merkezi düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Şanlıurfa Bahçelievler Kadın Yaşam Merkezi açılışa hazırlanıyor!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bahçelievler Kadın Destek ve Yaşam Merkezi'nde sona gelindi. Kadınlara yönelik inşa edilen proje açılışa hazırlanıyor. 

MOD Bahçelievler'de metrekaresi 4 bin 950 TL!

Hızlı değerlenen Basın Ekspres Yolu üzerinde bulunan ve ulaşım ağlarıyla yakınlığı ile merkezi konumda yer alan MOD Bahçelievler’de dairelerin metrekaresi 4.950 TL’den satışa sunuluyor.

Bahçelievler Kongre ve Sergi Sarayı tamamlanıyor!

Bahçelievler Belediyesince yapımına önceki yıl başlanan 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayının inşaatı tam gaz devam ediyor

Bahçelievler Yayla Kültür Merkezi baştan aşağı yenilendi!

Bahçelievler’in ikinci kültür merkezi olarak 1996 yılında hayata geçirilen Yayla Kültür Merkezi, yepyeni bir çehreye kavuşturulmak amacıyla tadilata alınıp baştan aşağı yenilenerek yeniden hizmete açıldı.

Bahçelievler Cemil Meriç Kültür Merkezi açıldı!

Bahçelievler Belediyesince Türk düşünce hayatının önemli isimlerinden, Cemil Meriç'in doğumunun 100. yıl dönümünde yaptırılan Cemil Meriç Kültür Merkezi, düzenlenen törenle açıldı.

Bahçelievler'e kongre merkezi inşa ediliyor!

Bahçelievler’e, İstanbul’un en büyük Kongre Merkezlerinden biri inşa ediliyor. Kocasinan da 15.000 metrekarelik alanda inşasına başlanan Kongre Merkezi 5’i yer altına toplam 10 kattan oluşuyor...

Bahçelievler'de 14 milyon TL'ye satılık iş merkezi!

İstanbul İli Bahçelievler İlçesi'nde yer alan 524,00 metrekare yüzölçümüne sahip olan iş merkezi Bakırköy Satış Memurluğu tarafından 22 Haziran 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arasında ihale ediliyor.

Emlak değeri en çok artan ilçe Bahçelievler!

Bugün 1 milyona yaklaşan nüfusu ile İstanbul'un cazibe merkezi olan Bahçelievler'de son yıllarda birbiri ardına rezidanslar yükselirken, holdinglerin de merkezlerini taşımak için yarıştığı ilçe oldu.

Bahçelievler Emek İş Merkezi'nde 2.5 milyon TL'ye 2 ofis!

Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından Bahçelievler'de bulunan Canan Apartmanı ve Ataköy 2. kısımda yer alan daire ve Emek İş Merkezi'nde bulunan 2 ofis, ihale ediliyor.

bahçelievler kongre merkezi ne zaman tamamlanacak Haberi

bahçelievler kongre merkezi ne zaman tamamlanacak


Bahçelievler Belediyesi'nin yapımına önceki yıl başladığı 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayının yapımı spn sürat sürüyoru.


Dev projeye 2015 yılında başladıklarını belirten Bahçelievler Belediye Başkanı Osman Develioğlu konuyla ilgili olarak; “Kentsel değişime, dönüşüme ve gelişime eserlerle hizmet edebilmenin en güzel örneklerini halkımıza sunabilmenin heyecanı içinde çalışıyoruz.. Kongre ve Sergi Sarayımız tamamlandığında sadece Bahçelievler’imizin değil, İstanbul’umuzun göz bebeği olacak” diye konuştu.


Kocasinan’da yapımı devam dev kongre merkezi tamamlandığında İstanbul, en büyük kongre merkezlerinden birine daha kavuşmuş olacak. 5 bin kişilik kongre ve sergi sarayı Kocasinan semtinde inşa edilen Kongre Merkezi 10 katlı olarak hayata geçirildi. Bin 200 kişilik konferans+tiyatro salonundan cep sinemalarına, çok amaçlı iki adet bin 500’er yüz kişilik salonlardan sergi alanlarına, toplantı–konuk odaları, nikâh salonları ve 500 araçlık kapalı...