25 / 04 / 2024

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

İstanbul Bahçelievler'e iki yeni hastane müjdesi!

AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, ilçeyi spor ve sağlık merkezi yapacaklarını söyledi. Bahadır, ilçeye iki yeni hastane müjdesi de verdi...




AK Parti’nin İstanbul Bahçelievler’deki adayı Hakan Bahadır, projelerini anlattı. Yeni Şafak gazetesinde yer alan habere göre, Bahçelievler’i sağlık ve spor kenti yapmak istediklerini söyleyen AK Parti Bahçelievler Belediye Başkan Adayı Dr. Hakan Bahadır, ilçeye yeni bir vizyon katacaklarını belirtti. Yeni okullar inşa ederek eğitim alanında yatırım yapmak istediklerini dile getiren Bahadır, ilçe halkının yeşil alan özlemini dindirecek projelerinin hazır olduğunu söyledi.

31 Mart yerel seçimlerinin ardından 1 Nisan sabahı Bahçelievler’i daha güzel bir ilçe yapma gayretiyle çalışacaklarını belirten Bahadır, “Bahçelievler AK Parti belediyeciliğiyle tanışmış ve belli bir seviyeye gelmiş durumda. Ancak biz Bahçelievler’i Avrupa standartlarından daha güzel bir şehir haline dönüştürmek istiyoruz” şeklinde konuştu.

SPORCULARIMIZA SAHİP ÇIKACAĞIZ


Bahçelievler’i sağlık ve spor kenti yapmak istediklerini dile getiren Bahadır, “İlçemizde belediye tarafından yapılmış 13 spor tesisi 7 yüzme havuzu bulunuyor. Bu tesislerin tamamı ise son 15 yıl içerisinde yapıldı. Tesislerimizi düzenli ve verimli kullanabilmek adına genç sporculara destek olacağız. Profesyonel ve amatör sporcularımıza sahip çıkarak spora yatkın olan gençlere teşvik olanakları sağlayacağız. Toplumun her kesimini spora yönlendireceğiz. Son dönemde dünya genelinde çocuklar eğitim alırken aynı zamanda spora ve sanata yönlendiriliyor. Biz de bunun üzerine bir vizyon belirleyeceğiz” şeklinde konuştu.

İLÇEYE İKİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİ


Sağlık alanında da geniş kapsamlı çalışma yapmak istediklerini söyleyen Bahadır, “Bahçelievler sağlık alanında büyük öneme sahip. Devlet ve özel kurumların çeşitli hastaneleri bulunuyor. Türkiye’nin en iyisi konumunda yer alan bir fizik tedavi hastanemiz var. Türkiye’nin her yerinden hastalar geliyor. Fizik tedavi hastanesini daha kapsamlı sağlık merkezine dönüştürmek için yeni bina inşa ediliyor. Hastane oraya taşınacak. Bahçelievler Devlet Hastanesi de hasta sayısı olarak rahatlayacak. Devlet Hastanesi’ni eğitim ve araştırma hastanesine dönüştürmeyi hedefliyoruz. Böylece ilçemizde 2 eğitim ve araştırma hastanesi olacak” şeklinde konuştu. Bahadır, özel sağlık merkezlerinin de ciddi yatırımlar yaptığını belirtti.


30 yıldır buradayım

Bahadır sözlerine şu şekilde devam etti: “30 yıldır Bahçelievler’de yaşıyorum ve sahadaki problemleri biliyorum. Herkesin fikrini alıyor ve bunun üzerine değerlendirme yapıyoruz. Her partiden vatandaşların gönüllerini sonra oylarını istiyoruz. Hizmet bayrağını devraldığım takdirde ilk işim Fetih Caddesi’ndeki trafik sorununu çözmek olacak. Oraya görevlendireceğimiz zabıta görevlilerini koyup orayı geçici bir çözüm üreteceğiz.” Tekli öğretim sistemi için çalışma yapıldığını ifade eden Bahadır, “Okul ve derslik sayısını arttırmak için çalışıyoruz” 

Hakan Bahadır kimdir?


Geri Dön