26 / 04 / 2024

Hakan Bahadır kimdir?

Hakan Bahadır kimdir?

Hakan Bahadır'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bahçelievler İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Hakan Bahadır kimdir? Hakan Bahadır bugüne kadar hangi işlere imza attı?



Doktor Hakan Bahadır 1963 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Bitlisli olan Bahadır, 1986 yılında Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'nden mezun oldu ve aynı üniversitede radyoloji ihtisası yaptı.

Mezuniyetinden sonra sırasıyla; Mersin Mut Devlet Hastanesi Başhekimliği ve Kaymakam Vekilligi, Küçükçekmece Milli Eğitim Dispanseri,Başhekimliği, Bahçelievler Medicana Hastanesi Radyoloji Uzmanı olarak görev yaptı. 

Hakan Bahadır, halen Betatom Emar Görüntüleme Merkezi Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütüyor. 

Bahsdır ayrıca; MÜSİAD Sağlık Sektör Başkanlığı, Hasta Hakları Derneği Genel Başkan Yardımcısı, Türk Judo Derneği Yönetim Kurulu Üyesi, Yenibosna Spor Kulübü Denetleme Kurulu Üyesi, Gönül Yıldızları Yönetim Kurulu Üyesi, Türk Radyoloji Derneği ve Tıp alanında birçok sivil toplum kuruluşu üye ve yöneticisidir. 

2001 yılından beri AK Parti Üyesi olan Dr. Hakan Bahadır, 2003 yılında İlçe Yedek Yönetim Kurulu Üyeliği, 2004 ve 2009 yılı arası İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdürdü. 2009-2011 Yılında AK Parti İstanbul İl Başkanlığı İl Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yürüttü.

Bahadır, 2011 yılı Şubat ayında göreve gelen ve 2012 Ocak ayında yapılan Kongre ile tekrar İlçe Başkanlığına seçildi. 

2014-2015 yılları arasında İstanbul İl Teşkilat Komisyonunda örev alan Bahadır evli ve 1 çocuk babasıdır. 

Doktor Hakan Bahadır'ın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Bahçelievler İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor.


Geri Dön