28 / 03 / 2024

Bülent Bahadır kimdir?

Bülent Bahadır kimdir?

Garage İnşaat patronu Bülent Bahadır kimdir? Bülent Bahadır ne zamandan beri inşaat sektöründe çalışıyor? Bülent Bahadır, Garage İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...



Bülent Bahadır kimdir?

Bülent Bahadır, 1963 yılı Islahiye doğumlu. Asker bir babanın oğlu olan Bahadır, ticari hayata 12 yaşında girdi. Bülent Bahadır, bugün Garage İnşaat patronu.


Rulman ticareti, otomotiv ticareti ve borsacılık yaparak iş hayatına devam etti. Son olarak otomotiv sektöründe başarıyı yakaladı ve 2001 yılında Garage Şirketler Grubu’na ortak olarak girdi.


Garage Group Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bahadır, ilk sermayesini ailesinden alarak 2008 yılında Zekeriyaköy'deki arsasına konut yaparak inşaat sektörüne girdi. Bahadır daha sonra yaptığı daireleri kiraya verdi. Projeyi geliştirerek 8 villada 32 dubleks daireli Garage Zekeriyaköy Evleri'nin inşasına başladı.


Bülent Bahadır, evli ve 2 çocuk babasıdır.  


Garage İnşaat projeleri:

1.Garage Simplicity-Sarıgazi

2.Garage Zekeriyaköy Evleri-Sarıyer

3.Garage Tower-Merter


Bülent Bahadır’ın asker emekli babası Keramettin Bahadır, emekli olunca 1977 yılında ticarete atıldı. 22 yıl boyunca rulman ithalatı ve satışı yaptı. Borsaya giren Bahadır’ın Egebank’ta da yüklü miktarda hesabı vardı. Keramettin Bahadır konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:


Yahya Murat Demirel bankayı almadan önce de ben Egebank'ın müşterisiydim. Kadıköy şubesi hemen işyerimin yakınında olduğu için, Egebank'ı seçmiştim. Söz konusu parayı yatırmadan önce Özcan Temizsüt'ün beni Murat Demirel ile görüştürdüğü doğrudur. Bankaya ilişkin çeşitli spekülasyonlar duymuştum ama o görüşmede Murat Demirel beni ikna etti. Bankaya el konulmadan üç ay kadar önce 6.2 trilyon lira yatırdım.


Bülent Bahadır ve Keramettin Bahadır’ın 2000 yılında Egebank’a yatırdıkları 6.2 trilyon şuan faizleri ile birlikte 10 trilyonu buluyor.


Bülent Bahadır: Sıcak para inşaatı canlandırır!


Geri Dön