24 / 04 / 2024

Bülent Bahadır Garage İnşaat

Bülent Bahadır Garage İnşaat

Garage İnşaat patronu Bülent Bahadır kimdir? Bülent Bahadır ne zamandan beri inşaat sektöründe çalışıyor? Bülent Bahadır, Garage İnşaat ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte yanıtı...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Kanal İstanbul Bülent Ecevit'in mega projesi mi?

İlk olarak 1994’te gündeme gelen Kanal İstanbul projesiyle ilgili tartışmalar sürüyor. Kanal İstanbul'u 1994 yerel seçimlerinde İstanbul Belediye Başkanı adayı olan Necdet Özkan hazırladı, Bülent Ecevit de açıkladı. Bilim insanlarının Ecevit'i ikna etmesiyle proje rafa kaldırıldı.

Bülent Kaya: Pandemiden en az etkilenen sektör gayrimenkul oldu!

Bodrum’da ve İstanbul’da yatırımları olan iş adamı Bülent Kaya pandemi sürecinden en az etkilenen sektörlerden birinin gayrimenkul sektörü olduğunu söyledi.

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan oldu!

Halkbank'ın bağlı ortaklığı olarak 2010'da kurulan ve 3 milyar TL'yi aşan aktif büyüklüğü ile sektörünün öncü kuruluşlarından olan Halk GYO'nun Genel Müdürü Bülent KARAN oldu. Halk Sigorta'da 14 yıldır görev yapan Karan son olarak şirketin Genel Müdürü'ydü.

Bülent Karan kimdir?

Halk GYO Genel Müdürü Bülent Karan kimdir? Bülent Karan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Bülent Karan'ın biyografisi...

Bülent Karan, Halk GYO Genel Müdürü oldu!

Halk GYO Genel Müdür Yardımcısı Erdal Bekin'in Yönetim Kurulu Üyeliğinden istifasının kabulüne, Bülent Karan'ın boşalan Yönetim Kurulu Üyeliğine getirilmesine karar verildi.  

Bülent Turan'dan baroların gayrimenkullerine ilişkin açıklama!

Bülent Turan, "Şu anki barolar, tüm yapılarıyla, binalarıyla ve fiili durumlarıyla görevine devam ediyor" dedi ve "Bizim teklifimizde kapatılan bir baro, el konulan gayrimenkul var mı? Ne kadar ağır, ucuz bir ithamdır bu" ifadelerini kullandı.

Mithat Bülent Özmen kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'ın Genel Müdürü Mithat Bülent Özmen oldu. Peki Mithat Bülent Özmen kimdir? Mithat Bülent Özmen hangi işlerde görev aldı?

Mithat Bülent Özmen İGDAŞ Genel Müdürü oldu!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin iştirak şirketi İGDAŞ'a Genel Müdür olarak Dr. Mithat Bülent Özmen atandı. 

Bülent Ersoy: Ev değil, malikane aldım!

Bir butikten alışveriş yaparken görüntülenen Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığı yönündeki sorulara "Ev değil malikane" yanıtını verdi.

Diva Bülent Ersoy Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum Milas Havalimanı'nda görüntülenen Diva Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığını söyledi. Ersoy, evin fiyatının normal olmadığını söyledi.

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.

Bülent Eczacıbaşı: Kültür turizmine yatırım şart!

Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı, Kültürel etkinliklere ve altyapılarına yatırım yapan kentlerin, kültür turizminde öne çıktığını belirtti.

Bülent Bahadır Garage İnşaat Haberi

Bülent Bahadır Garage İnşaat

Bülent Bahadır kimdir?

Bülent Bahadır, 1963 yılı Islahiye doğumlu. Asker bir babanın oğlu olan Bahadır, ticari hayata 12 yaşında girdi. Bülent Bahadır, bugün Garage İnşaat patronu.


Rulman ticareti, otomotiv ticareti ve borsacılık yaparak iş hayatına devam etti. Son olarak otomotiv sektöründe başarıyı yakaladı ve 2001 yılında Garage Şirketler Grubu’na ortak olarak girdi.


Garage Group Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Bahadır, ilk sermayesini ailesinden alarak 2008 yılında Zekeriyaköy'deki arsasına konut yaparak inşaat sektörüne girdi. Bahadır daha sonra yaptığı daireleri kiraya verdi. Projeyi geliştirerek 8 villada 32 dubleks daireli Garage Zekeriyaköy Evleri'nin inşasına başladı.


Bülent Bahadır, evli ve 2 çocuk babasıdır.  


Garage İnşaat projeleri:

1.Garage Simplicity-Sarıgazi

2.Garage Zekeriyaköy Evleri-Sarıyer

3.Garage Tower-Merter


Bülent Bahadır’ın asker emekli babası Keramettin Bahadır, emekli olunca 1977 yılında ticarete atıldı. 22 yıl boyunca rulman ithalatı ve...