18 / 04 / 2024

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Manisa Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı!

Uzun yıllardır atıl durumda olan Manisa Sümerbank arazisi üzerinde Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin projelendirerek hayata geçirdiği Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi hizmete açıldı.



 

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sümerbank arazi üzerinde projelendirilerek hayata geçirilen Sümerpark Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Manisalıların keyifle vakit geçirmesi için tüm ayrıntıların düşünüldüğü tesiste futbol, basketbol, voleybol, pentatlon sahası, fitness salonu ve tenis kort gibi spor alanlarının yanı sıra hamam, buhar odası, masaj salonu ve sauna gibi donatı alanları bulunuyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi hayata geçirilen bu dev tesiste çocuklarıyla ziyaret edecek anne ve babaları da unutmadı. Bu anlamda modern tesis içerisinde çocuklar için de bir oyun alanına yer verdi. Bu sayede anne ve babalar spor ve aktivite alanlarında vakit geçirirken çocukları da güven içerisinde oyun alanında vakit geçirme imkanına sahip.


Geri Dön