26 / 04 / 2024

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Manisa'daki Sümerbank arazisi üzerinde hayata geçirilen Bülent Yelkenci Spor Kompleksi’nin açılışı için geri sayım başladı.



Manisa Bülent Yelkenci Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan ve merhum futbol adamı Bülent Yelkenci’nin adının verildiği spor kompleksinde incelemeler yaptı. Manisa Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan çalışmaların tamamlandığını ve işletme kısımlarında hazırlıkların devam ettiğini söyleyen Başkan Vekili Güzgülü, önümüzdeki hafta içerisinde tesisin hizmet vermeye başlayacağını belirtti. Her yaşa ve her kesime hitap eden dev kompleksin Manisa için önemli bir yatırım olduğuna da vurgu yapan Güzgülü, hem ailelerin hem de çocukların bu önemli hizmetten gönüllerince faydalanacağını belirtti.

Şöhretler Karması Gösteri Maçı Yapacak


Kompleksin içerisinde yer alan çim sahada Süper Lig’de top koşturmuş önemli yıldızların yer aldığı Şöhretler Karması’nın gösteri maçı yapacağını da söyleyen Başkan Vekili Güzgülü, Serhat Akın, Tuncay Şanlı gibi Türk futbolunun önemli yüzlerinin bu vesileyle Manisa’da ağırlanacağını belirtti. 


Geri Dön