19 / 04 / 2024

Pendik Esenler Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Pendik Esenler Spor Kompleksi açılış için gün sayıyor!

Pendik Belediyesi Yenişehir Mahallesi’nde hayata geçirdiği 9. spor merkezini de vatandaşların hizmetine açıyor. Pendik Belediyesi'nin yine Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan devraldığı Esenler Spor Kompleksi de açılış için gün sayıyor.



 

Sporu bir yaşam biçimi haline getirmek için çalışmalarına hız kesmeden devam eden Pendik Belediyesi, hayata geçirdiği 9. spor merkezini Yenişehir Mahallesi’nde açıyor. Pendik Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yahya Kemal Beyatlı Bilgi Evi’nin üst katında yer alan spor merkezi için kayıtlar başladı.

Esenler Spor Kompleksi gün sayıyor

Pendik Belediyesi daha önceki yıllarda Dolayoba Spor Kompleksi, Burhan Öner Spor Kompleksi,  Yeşilbağlar Novi Pazar Spor Kompleksi, Arif Nihat Asya Kültür Merkezi Spor Salonu, Hamid Aytaç Kültür Merkezi Spor Salonu, Velibaba Akşemsedin Kültür Merkezi Spor Salonu, Ahmedi Hani Kültür Merkezi Spor Salonu ve Ahi Evran Kültür Merkezi Spor Salonu’nu ilçeye kazandırdı. Yine Gençlik ve Spor Bakanlığı’ndan devralınan Esenler Spor Kompleksi de açılış için gün sayıyor.

 

Diğer bir yandan Yahya Kemal Beyatlı Bilgi Evi’nin zemin katında yer alan kütüphane yenilenen yüzüyle kitapseverlere hizmet verecek. Kitap kafe konseptiyle kütüphane, gençlerin gözde mekânı oldu.


Geri Dön