25 / 04 / 2024

Emir Bahadır kimdir?

Emir Bahadır kimdir?

Emir Bahadır, RLTYNYC şirketi ile gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor. Peki, Emir Bahadır kimdir? Emir Bahadır, RLTYNYC şirketi ile hangi ülkede hizmet veriyor? İşte Emir Bahadır...



Emir Bahadır kimdir?

Emir Bahadır, 23 yaşında. Amerika’da RLTYNYC şirketi ile gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor. New York Üniversitesi Business Management & Technology Management bölümünden 2014 yılında mezun oldu.


Emir Bahadır, Real Estate Sales and Development (RLTYNYC) ile Temmuz 2014 tarihinden beri, Amerika'da hizmet veriyor.


İnşaat kökenli bir ailenin oğlu olan Emir Bahadır’ın kurduğu şirket Amerika’da Manhattan, Brooklyn, New Jersey ve New York gibi büyük şehirlerde emlak hizmeti veriyor. 


Gayrimenkul alım satım ve yönetimi alanında hizmet veren Emir Bahadır, sektöre girer girmez 35 milyon dolarlık bir projenin satışı gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attı.


Geniş bir portföye sahip olduklarını söyleyen Bahadır, müşterileri arasında Türkler’in de yer aldığını belirtti. Amerika’dan gayrimenkul almanın sanıldığı kadar zor olmadığını da dile getiren Bahadır; “İnsanlar tedirgin yaklaşıyor, Amerika’da ev almak için izlenecek yolu bilemiyorlar. Biz de tam bu noktada devreye giriyoruz” dedi. Satış, satış öncesi ve sonrası hizmet, hatta New York’a hiç gelmeden yatırım için bile ev alım hizmeti sunduklarını belirten Bahadır şunları söyledi: “Bizim verdiğimiz servisler arasında avukatlık, bankacılık gibi hizmetlerimiz var. Bir alıcı karar verdiği anda herşey bizim kontrolümüze geçiyor. Kişi sadece alacağı evi seçip harcayacağı miktarı belirlediğinde tüm işi biz hallediyoruz. Ayrıca hiç New York’a gelmeden, yatırımı yapmak mümkün.” dedi.


Emir Bahadır RLTYNYC ile Amerika'daki şirketlerle yarışıyor!



Geri Dön