25 / 04 / 2024

Emir Bahadır RLTYNYC ile Amerika'daki şirketlerle yarışıyor!

Emir Bahadır RLTYNYC ile Amerika'daki şirketlerle yarışıyor!

Amerika’da RLTYNYC şirketi ile gayrimenkul sektöründe hizmet veren 23 yaşındaki Emir Bahadır, ülkede adından sıkça söz ettiriyor. 4 ayda 110 milyon dolarlık satış yapan Bahadır, 40 yıllık şirketlerle yarışıyor.



Amerika gayrimenkul sektörü bir Türk’ü konuşuyor. Henüz 23 yaşında olan Emir Bahadır, kurduğu gayrimenkul şirketi RLTYNYC ile Amerika’da 40 yıllık şirketlerle yarışıyor. İnşaat kökenli bir ailenin oğlu olan Bahadır’ın başarı hikayesi takdir edilecek cinsten. Liseyi İsviçre’de okuyan ve ardından New York Üniversitesi Ekonomi, İşletme ve Teknoloji Mühendisliği’ni bitiren Bahadır, ilk mesleğe başladığı şirketi satın alarak iş dünyasında hızlı bir büyüme yakalıyor.


İlk işi 35 milyon dolarlık satış

Bahadır’ın kurduğu şirket Amerika’da Manhattan, Brooklyn, New Jersey ve New York gibi büyük şehirlerde emlak hizmeti veriyor. Gayrimenkul alım satım ve yönetimi alanında hizmet veren Emir Bahadır, sektöre girer girmez 35 milyon dolarlık bir projenin satışı gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attıyor ve serüven böyle başlıyor. Şirketi kurduktan 2 hafta sonra gerçekleşen satışın Amerika medyasında da büyük yankı uyandırdığını belirten Bahadır “4 ayda 110 milyon dolarlık satış yaptık. 13 daire satıldı. Bunların arasında Türk alıcı da var. Ortağım ve ben büyük işlere imza attık” dedi. 


Geniş bir portföye sahip olduklarını söyleyen Bahadır, müşterileri arasında Türkler’in de yer aldığını belirtti. Amerika’dan gayrimenkul almanın sanıldığı kadar zor olmadığını da dile getiren Bahadır “İnsanlar tedirgin yaklaşıyor, Amerika’da ev almak için izlenecek yolu bilemiyorlar. Biz de tam bu noktada devreye giriyoruz” dedi. Satış, satış öncesi ve sonrası hizmet, hatta New York’a hiç gelmeden yatırım için bile ev alım hizmeti sunduklarını belirten Bahadır şunları söyledi: “Bizim verdiğimiz servisler arasında avukatlık, bankacılık gibi hizmetlerimiz var. Bir alıcı karar verdiği anda herşey bizim kontrolümüze geçiyor. Kişi sadece alacağı evi seçip harcayacağı miktarı belirlediğinde tüm işi biz hallediyoruz. Ayrıca hiç New York’a gelmeden, yatırımı yapmak mümkün.”


New York’ta yatırım çok karlı

Son yıllarda New York gibi merkezlere gayrimenkul yatırımı yapmanın çok kârlı bir iş olduğunu söyleyen Bahadır “New York’ta kira oranları satış oranlarına göre çok yüksek. Burada 2 odalı bir evi 15 bin dolardan da kiraya verebiliyorsunuz. Bu yüzden dünyanın her yerinden buraya gelenler var. Pazar çok stabil. Kriz zamanında bile evlerin değerleri aynı kaldı ve ardından yükselmeye devam etti. Şu an temsil ettiğimiz binalar var. Portföyümüz oldukça geniş ve çok hızlı bir sirkülasyon var. 2013’ten bugüne fiyatlarda yüzde 45 artış yaşandı ve artmaya devam da ediyor” diye konuştu.


Star/Kaan Zenginli



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Amerika’da RLTYNYC şirketi ile lüks gayrimenkul sektöründe hizmet veren 23 yaşındaki Emir Bahadır, ülkede adından sıkça söz ettiriyor.


Amerika’da RLTYNYC şirketi ile lüks gayrimenkul sektöründe hizmet veren 23 yaşındaki Emir Bahadır, ülkede adından sıkça söz ettiriyor. 2014 yılında kurucu ortağı ve yöneticisi olduğu şirketiyle genç yaşında 40 yıllık şirketlerle yarışan Bahadır, verdiği davetlerle de sık sık gündeme geliyor.


FLORİDA’DA ÖZEL DAVET


LÜKS gayrimenkul alanında devrimci bir firma olan RLTY INTL, RTLY FL’in Toys for Boys ortaklığı ve Belvedere Vodka, Van Dutch ve Prestige Imports sponsorluğundaki açılışının şerefine özel bir geceye ev sahipliği yaptı. Bahadır, önümüzdeki günlerde açacağı Miami ofisinin tanıtımı için Island Gardens’da bulunan The Deck’te özel bir davet düzenledi. Davete Güney Florida’nın tanınmış isimleri katıldı. Genç işadamı, ortağı Yahya Uçbaşaran ile birlikte geceye ev sahipliği yaptı. Son model Lamborghini ile test sürüşü yapan misafirler davet için getirtilen özel yatları da inceledi.


Sözcü


Geri Dön