26 / 04 / 2024

Emir Bahadırın şirketi

Emir Bahadırın şirketi

Amerika’da RLTYNYC şirketi ile gayrimenkul sektöründe hizmet veren 23 yaşındaki Emir Bahadır, ülkede adından sıkça söz ettiriyor. 4 ayda 110 milyon dolarlık satış yapan Bahadır, 40 yıllık şirketlerle yarışıyor.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ovetechs Mühendislik Tasarım Ürün Geliştirme Üretim Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 220 bin TL sermaye bedeli ile Dorukhan Övet ve Hasan Buldu ortaklığında kuruldu.

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yega Proje Yapı Malzemeleri Ürün Tedarik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yıldırım Artar ve Gökhan Olcaşer ortaklığında kuruldu.

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  3milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Emir Kırımadalar kuruldu.

Çinli emlak şirketi Kaisa, bir ürünün ödemesini yapamadı!

Çinli emlak geliştirme şirketi Kaisa Group Holdings Ltd., kendi garantisi altında bulunan bir varlık yönetim ürününün ödemesini kaçırdığını duyurdu. 

Abdüssamet Bahadır: Konut maliyetleri satış fiyatlarından çok daha fazla arttı!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki artışın inşaat maliyetlerinin altında kaldığını söyledi.

Gürün Gayrimenkul Ticaret Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gürün Gayrimenkul Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de  1 milyon 899 bin 133 TL sermaye bedeli ile Gökhan Demir ve Livio Manzini tarafından kuruldu.

Emir ve Eren Bahadır kardeşler Suzan Sabancı Dinçer’in yazlığını aldı!

Cemiyetin ünlü çifti olan Mine-Cem Bahadır’ın çocukları Emir ve Eren Bahadır, yazı Bodrum’da Suzan Sabancı Dinçer’in 6 milyon Euro’luk yazlığını satın aldı.

Akçansa, çimento sektörünün en yüksek ihracat rakamına ulaştı!

Sabancı Holding ve HeidelbergCement ortak kuruluşu olan Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi Akçansa, 2019 yılı finansal sonuçlarını yayınladı. Akçansa, 3.7 milyon ton ihracat ile Türkiye çimento sektörünün tarihi olarak en yüksek ihracat rakamı oldu. 

Hakan Bahadır: Sadece maddi kayıp var!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm için boşaltılan bina çöktü. Çöken bina aile ilgili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır;" Yaralı ve ölüm vakamız yok, sadece maddi kayıp var" dedi...

Sönmez Plan Proje Tasarım Ürün Uygulama Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sönmez Plan Proje Tasarım Ürün Uygulama Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Ali Mintaş tarafından kuruldu. 

Raci Şaşmaz'ın şirketi Selimoğlu İnşaat davayı kaybetti!

Fikirtepe’de 13 kişi hakkında ‘nitelikli dolandırıcılık’ suçundan hazırlanan iddianameden sonra yargı, bir kentsel dönüşüm mağdurunun açtığı davada Kurtlar Vadisi dizisinin yapımcısı Raci Şaşmaz’ın şirketi Selimoğlu İnşaatı haksız buldu...

Emir Bahadırın şirketi Haberi

Emir Bahadırın şirketi

Amerika gayrimenkul sektörü bir Türk’ü konuşuyor. Henüz 23 yaşında olan Emir Bahadır, kurduğu gayrimenkul şirketi RLTYNYC ile Amerika’da 40 yıllık şirketlerle yarışıyor. İnşaat kökenli bir ailenin oğlu olan Bahadır’ın başarı hikayesi takdir edilecek cinsten. Liseyi İsviçre’de okuyan ve ardından New York Üniversitesi Ekonomi, İşletme ve Teknoloji Mühendisliği’ni bitiren Bahadır, ilk mesleğe başladığı şirketi satın alarak iş dünyasında hızlı bir büyüme yakalıyor.


İlk işi 35 milyon dolarlık satış

Bahadır’ın kurduğu şirket Amerika’da Manhattan, Brooklyn, New Jersey ve New York gibi büyük şehirlerde emlak hizmeti veriyor. Gayrimenkul alım satım ve yönetimi alanında hizmet veren Emir Bahadır, sektöre girer girmez 35 milyon dolarlık bir projenin satışı gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attıyor ve serüven böyle başlıyor. Şirketi kurduktan 2 hafta sonra gerçekleşen satışın Amerika...