29 / 03 / 2024

RLTYNYC emir bahadır

RLTYNYC emir bahadır

Amerika’da RLTYNYC şirketi ile gayrimenkul sektöründe hizmet veren 23 yaşındaki Emir Bahadır, ülkede adından sıkça söz ettiriyor. 4 ayda 110 milyon dolarlık satış yapan Bahadır, 40 yıllık şirketlerle yarışıyor.

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

2024 konut sektörüne not: Konut satışlarını arttırmanın yolu konut kredi faizlerinin düşürülmesinden geçiyor!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, 2023 konut piyasasının değerlendirerek, 2024 yılında da inşaat maliyetlerini ve konut fiyatlarını konuşulacağını dile getirdi.

Abdüssamet Bahadır yeniden GİGDER Başkan Yardımcısı seçildi!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır, yeniden Gayrimenkul Hizmet İhracatçıları Derneği (GİGDER) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Murat Bahadır Teker kimdir? Hangi üniversitede okudu? Nereli? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Başkan - Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Murat Bahadır Teker kimdir? Kaç yaşında? Murat Bahadır Teker daha önce hangi vazifelerde bulunmuştur? Murat Bahadır Teker'in eğitim hayatı nasıldı?

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahadır Alüminyum Metal Geri Dönüşüm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Bahadır tarafından kuruldu.

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yksl Orman Ürünleri İnşaat Yapı Malzemeleri Demir Çelik Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yüksel Bahadır tarafından kuruldu.

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Emir Kırımadalar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi Fatih’te  3milyon TL sermaye bedeli ile Yaser Emir Kırımadalar kuruldu.

Abdüssamet Bahadır: Konut maliyetleri satış fiyatlarından çok daha fazla arttı!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır yaptığı açıklamada konut fiyatlarındaki artışın inşaat maliyetlerinin altında kaldığını söyledi.

Kredi desteği ve kripto para düzenlemesi yabancıya konut satışını patlatır!

Bahaş Holding CEO’su Abdüssamet Bahadır, yabancıya konut satışıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bahadır, “Bankaların kredi desteği ve kripto para düzenlemesi, konutta yabancı yatırımını patlatır” dedi.

Abdüssamet Bahadır, GİGDER Başkan Yardımcısı oldu!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi Abdüssamet Bahadır, Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı oldu...

Murat Bahadır Teker kimdir?

Doğuş GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üye Adayı Murat Bahadır Teker kimdir? Murat Bahadır Teker daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Murat Bahadır Teker'in biyografisi...

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güba Ahşap Ürünleri İnşaat Makina Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Osman Bahri Güveli ve Şakir Bahadır ortaklığında kuruldu.

RLTYNYC emir bahadır Haberi

RLTYNYC emir bahadır

Amerika gayrimenkul sektörü bir Türk’ü konuşuyor. Henüz 23 yaşında olan Emir Bahadır, kurduğu gayrimenkul şirketi RLTYNYC ile Amerika’da 40 yıllık şirketlerle yarışıyor. İnşaat kökenli bir ailenin oğlu olan Bahadır’ın başarı hikayesi takdir edilecek cinsten. Liseyi İsviçre’de okuyan ve ardından New York Üniversitesi Ekonomi, İşletme ve Teknoloji Mühendisliği’ni bitiren Bahadır, ilk mesleğe başladığı şirketi satın alarak iş dünyasında hızlı bir büyüme yakalıyor.


İlk işi 35 milyon dolarlık satış

Bahadır’ın kurduğu şirket Amerika’da Manhattan, Brooklyn, New Jersey ve New York gibi büyük şehirlerde emlak hizmeti veriyor. Gayrimenkul alım satım ve yönetimi alanında hizmet veren Emir Bahadır, sektöre girer girmez 35 milyon dolarlık bir projenin satışı gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attıyor ve serüven böyle başlıyor. Şirketi kurduktan 2 hafta sonra gerçekleşen satışın Amerika...