26 / 04 / 2024

amerikalı gayrimenkul şirketleri

amerikalı gayrimenkul şirketleri

Amerika’da RLTYNYC şirketi ile gayrimenkul sektöründe hizmet veren 23 yaşındaki Emir Bahadır, ülkede adından sıkça söz ettiriyor. 4 ayda 110 milyon dolarlık satış yapan Bahadır, 40 yıllık şirketlerle yarışıyor.

Türk inşaat sektörü krizi çözmek için ibreyi Katar'a çevirdi

Türk gayrimenkul şirketleri Dünya Kupası öncesi Katar'da yatırımcı arayışına çıktı. Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle çözüm arayışında olan sektör Katar'ın elit kesimine proje beğendirmek için yarışa girdi. İşte detaylar...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Çin'deki emlak krizi büyüyor!

Çin inşaat ve gayrimenkul şirketleri, iflas tehdidi oluşturan likidite sıkışıklığını hafifletmeleri amacıyla alacaklılarıyla müzakere etmek zorunda kalırken, Shimao isimli inşaat şirketi bütün inşaat projelerini satışa sundu.

Evergrande'nin hisseleri Hong Kong borsasında yeniden işleme açıldı!

Mali krizdeki Çin'in en büyük gayrimenkul şirketleri arasında olan Evergrande'nin hisseleri, Hong Kong Borsası'nda yeniden işlem görüyor.

Çinli gayrimenkul şirketleri temerrütten kaçınıyor!

Borç yükü altında olan Çinli gayrimenkul şirketi Evergrande'nin yurt dışındaki yatırımcıları şirketin yeni haftanın ilk gününde vadesi sona erecek 148 milyon dolardan fazla tahvil kupon ödemesine ilişkin gelişmelere odaklanırken, diğer Çinli gayrimenkul şirketleri de temerrütten kaçınmaya çalışıyor.

Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını Turyap gerçekleştirecek!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul pazarlama şirketleri arasında yer alan Turyap, Ziraat Bankası'nın gayrimenkul satışlarını gerçekleştirecek.

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo arasında 3.5 milyarlık dava!

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo 2018’den beri ortaktı. Ortakların, New York, California ve Miami’deki gayrimenkul yatırımları 3.5 milyar doları geçti. Ancak ortakların arası bozuldu ve mahkemelik oldular.

Gayrimenkul satışında '3D Etkileşimli Online Satış Sistemi' dönemi!

Yeni normal hayatla birlikte teknoloji, yaşamımızın her alanına hız kesmeden etki etmeyi sürdürüyor. Sektörler dijitalleşmeye daha da önem vermeye başlamışken şimdilerde inşaat şirketleri; Türk gayrimenkul piyasasının sıklıkla kullanacağı, 3D Etkileşimli Online Satış Sistemi ile tanışıyor.

Gayrimenkulde yatırımlar değişiyor! Hazır arazi konsepti başlıyor!

Konut ve ofis binası yatırımları devam ederken gayrimenkul şirketleri şimdi de öğrenci yurdu, yaşlı bakımevi ve sağlık rezidansları ile hazır arazi konseptleri üzerine yoğunlaştı...

Gayrimenkul sektöründe yeni trend: Online satışlar!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla beraber gayrimenkul şirketleri talepleri karşılayabilmek için müşterilerine konut ve ofisleri sanal turlarla gezdirirken, satın alma ve tapu işlemleri de online ortamda yürütülüyor.

Compass, portföyünü Türkiye’ye taşıyacak!

ABD’de 2007'den beri gayrimenkul danışmanlığında bulunan Çağlar Acar, ülkenin en büyük bağımsız gayrimenkul şirketleri arasında yer alan Compass’ın portföyünü Türkiye’ye taşıyacak.

SPK'dan Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik!

SPK, Gayrimenkul Yatırım Ortaklıkları Tebliği'nde değişiklik yaptı. Değişiklik ile kamu kurum ve kuruluşlarının yönetim kontrolüne sahip olduğu gayrimenkul yatırım ortaklıklarının, kamu şirketleri ve iştiraklerine proje geliştirme ve mali fizibilite gibi hizmetleri verebilmesinin önü açıldı..

Borsadaki gayrimenkul şirketleri ne kadar zarar etti?

Türkiye'nin içinde bulunduğu ekonomik durumdan en çok etkilenen sektörlerin başında inşaat sektörü geliyor. Borsa İstanbul'da 2019 yılının ilk çeyrek verilerine göre gayrimenkul yatırım ortaklığında faaliyet gösteren şirketler 1 milyar TL kârdan 171.9 milyon TL zarara döndü...

amerikalı gayrimenkul şirketleri Haberi

amerikalı gayrimenkul şirketleri

Amerika gayrimenkul sektörü bir Türk’ü konuşuyor. Henüz 23 yaşında olan Emir Bahadır, kurduğu gayrimenkul şirketi RLTYNYC ile Amerika’da 40 yıllık şirketlerle yarışıyor. İnşaat kökenli bir ailenin oğlu olan Bahadır’ın başarı hikayesi takdir edilecek cinsten. Liseyi İsviçre’de okuyan ve ardından New York Üniversitesi Ekonomi, İşletme ve Teknoloji Mühendisliği’ni bitiren Bahadır, ilk mesleğe başladığı şirketi satın alarak iş dünyasında hızlı bir büyüme yakalıyor.


İlk işi 35 milyon dolarlık satış

Bahadır’ın kurduğu şirket Amerika’da Manhattan, Brooklyn, New Jersey ve New York gibi büyük şehirlerde emlak hizmeti veriyor. Gayrimenkul alım satım ve yönetimi alanında hizmet veren Emir Bahadır, sektöre girer girmez 35 milyon dolarlık bir projenin satışı gerçekleştirerek büyük bir başarıya imza attıyor ve serüven böyle başlıyor. Şirketi kurduktan 2 hafta sonra gerçekleşen satışın Amerika...